Diverse

Persoanele tăcute devin vorbărețe în preajma oamenilor potriviți

gymjunkies.com

Sunt o persoană introvertită. Acest lucru nu mă deranjează decât în măsura în care cei din jurul meu nu reușesc să mă înțeleagă. Îmi este greu uneori să îi fac să înțeleagă de ce îmi plac anumite lucruri și de ce prefer să mă plimb singură decât sa mă amestec în mulțime. Dacă ești extrovertit, nu lua personal faptul că un introvert nu vrea să meargă cu tine la o petrecere zgomotoasă și amintește-ți aceste 6 lucruri, dacă  îl iubești, cu adevărat.

1. Introvertiții sunt buni ascultători

Introvertii adoră să asculte și ajung să te cunoască mai bine decât oricine altcineva. Cuvintele sunt foarte importante pentru ei, așa că înainte de a vorbi se vor gândi foarte bine. Dacă vrei să arăți unui introvert că îl iubești cu adevărat, ascultă-l cu atenție.

2. Introvertiții adoră distracția

Introverții nu sunt persoane plictisitoare. Ba dimpotrivă, ei au un dezvoltat și fin simț al umorului dar îl împărtășesc doar persoanelor în care au încredere. Ei se pot prosti, pot fi gălăgioși. pot merge la karaoke. Simplul fapt că sunt tăcuți, nu îi face plictisitori.

3. Introverților nu le place să fie în centrul atenției

Nu le place ca toți ochii să fie ațintiți asupra lor. Le este greu să țină un speech, să ia cuvântul într-o ședință sau să răspundă în fața colegilor. Preferă să asculte și să afle ce au alții de spus. Asta nu înseamnă că introverții nu au o opinie. Uneori, le este greu doar să verbalizeze ce gândesc.

4. Introvertiții preferă să stea liniștiți acasă

prieteniIntroverții preferă să rămână acasă vineri seara. Ei pot ieși în oraș cu prietenii, pot merge la o petrecere sau să ia masa în oraș, dar adevărul este că preferă să stea acasă și să evite locurile aglomerate. Nu trebuie să le oferi atenție în mod continuu pentru a se simți iubiți. Este suficient să le fi alături și se declară fericiți.

5. Uneori își doresc să fie extrovertiți

Ma întreb, uneori, cum ar fi să mă alătur unui grup mare și să mă simt imediat confortabil în loc să îmi doresc să fiu în altă parte. Întotdeauna mi s-a părut cool să fi plini de energie cu care să îi molipsești pe toți din jurul tău. Îmi place să fiu introvertită dar uneori aș vrea să pot trăi ca un extrovert.

6. Introvertiții sunt în stare să iasă din zona de confort

Introverții pot fi extroverți pentru perioade scurte de timp. Dar o fac doar pentru persoane cu adevărat speciale pentru ei. Iar după o seară agitată trebuie să le oferi câteva momente de liniște a doua zi.

Sursa: higherperspectives.com