Show TV

OLLY OF QUEENS – Premieră, la “Femei de 10, Bărbați de 10”! 

 

O trupă inedită, în peisajul “cuminte”  al televiziunii publice – am numit aici “Olly of Queens” – debutează la TVR.

Echipei i-a fost recomandată de unul din invitații ediției – Cosmin Zaharia, regizorul și actorul stabilit în Marea Britanie și care și-a investit agoniseala de-o viață în realizarea unui film de lung metraj, cu care , cine știe, își va da gata concurența – pe marii producători de la Hollywood! 

Întrebat, ce sugestie muzicală ar dori să atașeze prezenței sale în studiourile TVR, Cosmin Zaharia a cerut un timp de gândire și a revenit a doua zi, cu un nume inedit : “Olly of Queens”. “-Sunt foarte buni!” – a garantat regizorul pentru ei. Echipa  mers pe mâna lui,  trupa a fost invitată și telespectatorii TVR2 au făcut cunostință cu cei 5 artiști, fiecare din ei cu o bogată experiență pe scenele din țară și străinătate. 

     Cu o componenta majoritar feminina, “Olly of Queens” activeaza din primavara lui 2017, iar din 2019 au inceput colaborarea cu saxofonistul Ovidiu Antonescu, alaturi de care au lansat si single-ul cu videoclipul devenit celebru :  “Funkedelik”. 

Prin ce s-au remarcat, și în emisiunea de la TVR? Printr-o prezență scenică aparte,  prin energia debordanta si interactiunea cu noi, cei din platou. 

Inainte de formula actuala, Olivia, Fritz si Alexandra au activat ca Olly de Quartz (2005 – 2015), iar timp de 7 ani au locuit in Amsterdam , concertand in aproape toata Europa.

Stilul abordat este rock alternativ, in care integreaza elemente funk, pop-rock si blues.

Într-un video obținut de colega noastră Liana Damian, “Olly of Queens” vă transmit invitația de a le aplauda , din fotoliile de acasă, prezența la emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10” . Sâmbătă, ora 15, TVR2!

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.