Modă

10 accesorii fără de care o femeie modernă nu poate trăi

Femeile trebuie să se simtă mereu minunate. Le place să constate privirile admirative ale celor din jur. Însă pt a obține acest efect, nu e suficient să fii fermecătoare, ci trebuie să dispui de niște accesorii magice : obligatorii, practice, în trend. Iată care sunt cele 10 astfel de accesorii “sine qua non”:

1. Ochelarii

Aceștia pot schimba radical profilul femeii și o pot salva din diferite sitații neprevăzute. Ei te ajută să arăți de la “atrăgător” la “minunat”.dar trebuie să ții seama de forma feței, mai ales dacă porți permanent ochelari de vedere.

2. Perlele

Chiar dacă, față de diamante, ele costă mult mai puțin, efectul este la fel de grandios. Te fac mult mai feminină, mai elegantă, mai atrăgătoare. Și încă ceva : perlele sunt universale, ele asortându-se perfect oricărei grupe de vârstă.

3. Cerceii

Fără ei, nu poate exista nicio femeie a zilelor noastre, cu atât mai mult cu cât varietatea din comerț este uluitoare. Cerceii reprezintă acel atribut care completează perfect “look”-ul unei femei, fără nicio “imixtiune” în vestimentația aleasă de aceasta.

4. Lănțișorul cu pandantiv

Un astfel de accesoriu poate arăta foarte cool. Îl poți alege realizat din diferite materii prime, incluzând pietre prețioase și semiprețioase, piele, plastic, metal, lemn, mărgele, sticlă.

5. Eșarfa sau fularul

Acestea îți vor completa , în mod fericit, look-ul, indiferent de anotimp, și ajută nu numai la păstrarea căldurii, dar și la crearea unei ținute trendy. Sunt foarte la modă printurile originalr, culorile vii, în niciun caz culorile șterse sau combinația alb-negru! Multitudinea de feluri de prins ( de a face nodul) contribuie la crearea unor ținute originale, unicat. Eșarfele și fularele se combină cu geanta, cureaua, bijuteriile sau încăltămintea.

6. Accesoriile pentru păr

Acum există o multitudine de astfel de accesorii, așa că aveți de unde alege. În geanta unei femei trebuie să se găsească, în orice moment, un elastic de păr, o clamă, o agrafă. Ele te pot ajuta să-ți modifici, la o adică, lookul, devenind, din sport, foarte elegantă! Sau invers.

7. Cureaua

Centura sau cureaua sunt obligatorii, pentru orice femeie. Ele o ajută să-și creeze un profil, fie elegant, fie mai “aspru”. În ambele cazuri, femeia va arăta minunat! Cu ajutorul unui astfel de accesoriu, îți poți transforma ținuta cat ai zice “pește!”. E mult mai ușor de ales , bunăoară, o curea, decât o poșetă. E si mult mai ieftină!

8. Ceasul

Este ceva clasic, care se potrivește oricui. Caci, ce poate fi mai minunat, la mâna delicată a unei femei , decât o brătară superba, cu ceas? ( sau invers!) Acest accesoriu are și un mare avantaj : se potrivește la toate tipurile de ținute, de la casual, la glamour. El poate fi purtat de sine stătător, sau în combinație cu alte elemente potrivite. Există totusi o limită : ceasurile aurii nu se combină cu accesorii argintii.

9. Gențile și poșetele

Aici varietatea este uluitoare! Principala lor sarcină este de a adăposti un munte de mărunțișuri! E oare nevoie să enumerăm ce anume conține poștea unei femei?!?
Pentru unele genți, mai mici, se admit culorile mai vii, cele mari trebuind să aibă culori mai șterse, sau pastel. De regulă, poșetele și gențile se asortează cu pantofii sau eșarfa. Dar se admit și petele de culoare. Spre exemplu, o ținută neagră cu o poșetă roșie!

10. Portofelul.

El nu lipsește niciunei femei. Portofelul trebuie să fie practic, încăpător, sigur, dar să fie și în trend. Nu există însă reguli, în aceasta privință, legate de culoare sau material. Important este să existe și să adauge un plus de frumusețe stăpânei sale!

Sursa: womeen.me