Călătorii Timp liber

“Olga și viața la Palat” – o poveste dedicată Palatului Brukenthal din Avrig

„Olga și viața la Palat” este o emisiune dedicată Palatului Brukenthal din orașul Avrig, reședința de vară a Baronului Samuel von Brukenthal un loc mirific unde istoria se îmbină perfect cu natura.
Olga Balan prin prezentările sale dorește să vă poarte pe acest tărâm de poveste în acea epocă Baroque a costumelor extraordinare avându-l ca partener pe Dragoş Zaharia.
Invitatul special al emisiunii „Olga și viața la palat” este Mircea Codrea artist român contemporan.
Una din operele sale sunt expuse în Sala de festivități a Oranjeriei și puteți admira această capodoperă a artei universale o reproducerea după „Rondul de noapte” cea mai importantă operă a pictorului olandez Rembrandt pictată cu măiestrie dar și alte opere ale artistul avrigean .
Alte opere ale pictorului Mircea Codrea sunt expuse și în restaurantul Oranjeriei, unde odinioară arborii și plantele exotice ale Baronul Samuel von Brukenthal erau adăpostite de frigul din Transilvania.
SCENARIU și REGIA OLGA BALAN & DRAGOȘ ZAHARIA.
Mulțumim Colegiului Tehnic August Treboniu Laurian din orașul Agnita județul Sibiu. Mulțumim domnilor directori: Lastun Otilia Bogdana, Feldara Luminița.
Mulțumim profesorilor:
Banu Angelica Gina,
Andrei Maria Elena, Stoica Larisa Elena, Nechita Maria, Oliu Elena, Jecan Elisabeta Ionela, Zămăcău Cornelia Ștefania.
Mulțumim elevilor care au îmbrăcat costumele barogue în emisiunea „Olga și viața la palat”
Edith Tudor, Solea Florin, Antonia Țerbea, Leonard Stanciu, Paula Faur, Moise Tibu, Valentina Adriana Pană, Cătălin Konka, Sandra Andreea Vereș, Alexandra Martina Meczentan.