Femei de 10

Obosiți părinții se duc la culcare. Ceea ce urmează, este…incredibil!

Părinții se uitau la televizor, când, la un moment dat, mama a spus:
– S-a făcut târziu, mă duc să mă culc. Sunt obosită.
S-a ridicat de pe canapea și a intrat în bucătărie, pentru a pregăti sandwichurile pentru servici, apoi a spălat stiva de vase din chiuvetă, a scos carnea din congelator pentru a doua zi, a controlat dacă mai sunt cereale, pt micul dejun, a pus vasele spălate la loc, a pregătit filtrul de cafea pentru a doua zi. Apoi s-a apucat să adune hainele împrăștiate orin casă, le-a dus la spălat, a călcat cămașa soțului pentru a doua zi. A adunat piesele de lego de pe jos, ziarele de pe masă și caietele de peste tot. Apoi a udat florile, a întins prosoapele la uscat și a dat cu mătura prin bucătărie. I-a dat câinelui să mănânce, a schimbat bateria de la ceasul de pe perete, care stătea de două zile. A căscat cu poftă și s-a îndreptat spre dormitor. Pe drum s-a oprit în biroul de lucru, și s-a apucat să-i scrie o felicitare învățătoarei. A numărat apoi banii din plicul pe care scria “Pentru concediu” și a adunat cocoloașele de hârtie care nu nimeriseră coșul de gunoi de sub biroul soțului său.
A scris, în fugă, un mesaj de felicitare, pentru o fostă colegă de facultate și a compus apoi lista de cumpărături pentru a doua zi.
A intrat în baie, s-a demachiat, s-a dat cu cremă hidratanta de noapte, s-a spălat pe dinți și și-a dat , în viteză, unghiile cu ojă cu uscare rapidă.
L-a auzit pe el, soțul ei, strigând din sufragerie:
– Credeam că te-ai culcat demult!
– Acuși mă culc! – i-a răspuns ea, după care i-a turnat câinelui niște apă, în vasul de metal și s-a asigurat că ușa de la intrare e încuiată. A intrat în camera copiilor, i-a  controlat dacă sunt acoperiți și i-a sărutat delicat pe frunte. Cel mare nu dormea, așa că a mai stat puțin de vorba cu el, despre antrenamentele la fotbal și despre lucrarea la mate.
A intrat apoi în dormitor, a pus ceasul să sune la 6, și-a pregătit hainele pentru a doua zi , încălțămintea, a pus mobilul la încărcat și și-a spus rugăciunea, rămânând să mediteze puțin la lucrurile pe care și le propusese pentru ziua care tocmai se încheia.
Cam tot atunci soțul a oprit televizorul, spunând că se duce să se culce. În secunda doi era deja în pat.

…Oare de ce noi, femeile, trăim mai mult?
Pentru că alegem mereu calea cea mai lungă!


Sursa : dushadevushki.club

Sursa foto: centr-new.ru, happylady.su

Uscatoare rufe