Sănătate

Oamenii de știință au stabilit cum te poți vindeca de COVID 19 fără medicamente

Potrivit datelor existente la această oră, chiar dacă COVID19 este generat de un virus absolut nou, se pare că, după vindecare, oamenii capătă o imunitate puternica, la fel ca și în cazul gripei.
Cercetătorii australieni au ajuns la concluzia că oamenii sunt în măsură să dovedească infecția cu coronavirus prin forțe proprii. Această concluzie fost publicată recent în revista de specialitate Nature Medicine.
Medicii au ajuns la concluzia respectivă după ce au studiat cazul unei femei de 47 de ani din orașul Wuhan, care nu a avut nici comorbidități și nici obiceiuri nesănătoase, înainte de a se îmbolnăvi de COVID 19.
După sosirea sa în Australia, femeia a fost internată în spital cu simptome de coronavirus. Mai precis, aceasta acuza slăbiciune, respirație îngreunată, o tuse uscată și temperatură ridicată.
În spital, pacientei nu i-au fost administrate antibiotice sau antivirale. În schimb, pentru a o hidrata, i-au fost făcute perfuzii. În consecintă, în două săptămâni, femeia a fost vindecată complet.
Potrivit spuselor oamenilor de știință, analizele de sânge ale femeii au demonstrat creșterea numărului de celule ale sistemului imunitar, lucru caracteristic în momentul în care orice organism luptă cu gripa.
“Cercetarea noastră demonstrează că, chiar și în condițiile în care COVID19 este generat de un virus nou, în cazul vindecării celor care înainte fuseseră sănătoși, se instalează o solidă imunitate, asemănătoare celei în cazul gripei”. – a declarat Catherine Kedzyrska , unul din autorii cercetării. Ea a subliniat că cercetarea reprezintă un pas important în înțelegerea procesului de vindecare.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.