Băbești Sănătate

Ai descoperit un rid?!? Moarte lui!

 

Vaaaai! Azi dimineață, privindu-te mai atent în oglindă, ai constatat niște mici riduri, la colțul ochilor! Dramă! Tragedie antică! Moralul ți-a căzut instantaneu, ai avut o zi tare proastă, parcă nimic nu ți-a mers! Nu te-ai gândit toată ziua decât la blestematele alea de liniuțe de lângă ochi. Oare începi să îmbătrânești? Așa devremeeee?!? La întoarcerea acasă ai intrat în Supermarketul din cartier. Apoi într-o farmacie. Catena, evident! O mulțime de creme și loțiuni antirid! Ai răsuflat ușurată. Însă numai pe moment : pe care s-o alegi? Doar le-ai auzit de atâtea ori pe colegele tale, spunând că toate sunt apă de ploaie! Iar unele sunt și atât de scumpe, pe deasupra!.. Ce e de făcut?
Tot babele vin să ne salveze, în astfel de situații! Leacurile băbești și-au demonstrat, în atâtea rânduri, eficiența, așa că..de ce să nu le dăm crezare și de data asta?
Sunteți gata de vindecare? ( a se citi: întinerire!) Buuuuun! Atunci intrați în bucătărie ( da, ați auzit bine!) , și puneți la fiert o lingură de orez într-un pahar cu apă. Fierbeți bine orezul, după care strecurați-l. Și nu, nu păstrați orezul, ci dimpotrivă! Fiertura aceasta albă este cea care vă va salva! În fiecare dimineață și seară ștergeți fața, gâtul și decolteul cu un tampon îmbibat în această fiertură de orez. Vă recomandăm s-o țineți la frigider, însă nu mai mult de 4 zile.
Dacă vi se pare mai interesant, puteți ține soluția în congelator, și ungeți-vă zilnic cu un astfel de cubuleț de gheață!
După puțină vreme, vă va fi drag să vă priviți din nou în oglindă, dimineața! Parol!

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • „…și puneți la fiert o lingură de orez într-un pahar cu apă” !
    ….si nu se sparge paharul ?