Sănătate

Oamenii de știință au ajuns la o concluzie uluitoare : femeile TREBUIE să plângă!

Lacrimile nu sunt numai o manifestare a slăbiciunii noastre – ne asigură specialiștii.
Datorită lacrimilor, femeile trăiesc mai mult.
Dacă un om își înfrânează lacrimile, elementele nocive se acumulează, favorizând bolile de inimă. Potrivit spuselor specialiștilor, lacrimile femeilor reprezintă o modalitate certă de prelungire a vieții!

Lacrimile nu sunt neapărat o manifestare a slabiciunii – ne asigură specialiștii

Grație lacrimilor, femeile trăiesc mai mult.
Dacă oamenii se abțin să plângă, se acumulează elementele negative, ceea ce concură la îmbolnăviri ale inimii. Potrivit spuselor specialiștilor, plânsul este o modalitate de prelungire a vieții.

Cercetătorii au făcut un studiu care certifică efectele pozitive ale lacrimilor asupra organismului. Ei susțin că femeile plâng mai des decât bărbații. Acest fapt ar putea explica faptul că ele și trăiesc mai mult decât aceștia.
Plânsul reprezintă, de fapt, o ușurare emoțională. Împreună cu lacrimile, oamenii elimină și motivele stresului lor. 90 la sută dintre subiecții experimentului au confirmat că se simt mult mai bine după ce plâng.
De asemenea, lacrimile elimină elementele care ajută la dezvoltarea stresului, prin acțiunea lor negativă asupra organismului. În plus, plansul este însoțit de inspirații și expirații profunde, ceea ce duce la o scădere considerabilă a cortizolului ( hormonul stresului).
Prin plâns, omul se simte mult mai ușurat și tesiunea sa arterială se normalizează.

 

De altfel, mult mai multe pe această temă veți afla vineri dimineață, la o ediție speciala „Femei de 10, bărbați de 10”, dedicată… lacrimilor!

Sursa: news.online.ua

surse foto: obozrevatel.com, whatzup.com.ua, pravmir.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.