Femei de 10 Recomandări

O seară de joi, cu aromă de 10

Ei da, ne-am întâlnit din nou! Și a fost superb! Sala Panoramic a Hotelului Marshal Garden s-a transformat într-un teritoriu dominat de femei de 10, cam o sută de amazoane puternice și fermecătoare, care i-au îngenuncheat pe cei câțiva bărbați rătăciți prin peisaj!

Ne-am informat, ne-am amuzat, ne-am delectat cu muzică de calitate și bucate alese, ne-am bucurat de premiile de la Tombolă, și am avut senzația, pentru două ore, că în România domnește matriarhatul și că suntem cele mai frumoase, cele mai puternice, cele mai îndrăznețe, cele mai iubite!

Am aflat cum să ne facem frumoase cu ajutorul aparatului Bioptron, al lenjeriei modelatoare de la Adesgo, al exercițiilor de kangoo-jumps (Mulțumim, Kinga!) și al pulberii minune Beauty Help, promovată de simpaticul Cristi Mărgărit, apoi am aflat cum să ne recuperăm datoriile, cu ajutorul companiei KRUK, cum să gătim paste cu sos de pesto (ați văzut ce bucătar iscusit este Mircea Radu?!?), cum să ne îmbrăcăm frumos în serile speciale, ascultând sfaturile Iulianei Alexievici. Marina ne-a recomandat ultima ei carte: “Nici eu nu mai știu cine sunt!” (inspirați cei de la Corint, cu standul plin-ochi cu cărțile Marinei, la fel ca și sponsorii : echipa Romvac, patroana Tricotton -Junior,  minunata Elena Stoica și cei de la US Polo Assn), Eugen Cristea ne-a demonstrat ca nu și- a ieșit din mână ca și comoderator al Marinei (Bravo, Eugen! Femeile de 10 au fost încantate de prestația ta de aseară!), în fine, lumea întreagă – femei și bărbati de 10 deopotrivă – i-au aplaudat pe artiștii noștri de 10+: Maria Nagy, Sanda Ladoși, Adrian Romcescu și Bogdan Stanoevici – idolul domnișoarelor de odinioară, rămas la fel de fermecător, care a fost un fel de cireașă de pe tort! Să nu trecem prea ușor nici peste atractiva tombolă, care le-a ținut cu sufletul la gură pe doamnele și domnișoarele din sală.

Până ca echipa noastră să prelucreze materialul filmat, iată deocamdată un fotomontaj cu instantanee suprinse aseară , la Marshal Garden, de redactorul șef adjunct Daniela Grigore, devenit, pentru o seară, iscusit fotoreporter de serviciu!

În final, echipa “femeide10.ro” le mulțumește deopotrivă gazdelor de la Marshal Garden, companiilor care au pus umărul la eveniment, participanților la programul întocmit de noi și, fireste, spectatorilor și jurnaliștilor prezenți la eveniment!

Pe curând, vă spunem, invitându-vă ca, până una-alta, să rămâneți fidele cititoare și, de luni până vineri, fidele telespectatoare (și telespectatori!) ai emisiunii noastre, Femei de10, Bărbați de 10!

Eveniment realizat cu sprijinul:

logo-hotel-marshal-garden
adesgo logo-beauty-help-by-zenyth_gold-1 kruk
zepter yalco-mare_transp
logoelmi-2 ioannou-romania LaStrada
 cabinet-avocat-dinu-gheorghe tort