Frumusețe

10 trucuri pentru frumusețe, care funcționează impecabil

Când se adună mai multe femei la un loc, sigur unul din subiectele de discuție îl reprezintă diversele trucuri la care apelăm, ca să arătăm mai bine. În acest articol am decis să adunăm toate aceste “șmecherii” patentate, în ideea de a vă oferi și vouă niște sfaturi de urmat, verificate toate în practică de urmașele Evei.

O banală lingură că poate salva de urmele de tuș de sub ochi, dacă atunci când vă machiați : nu trebuie decât să o țineți sub pleoapa inferioară, atunci când vă dați cu tuș.

Remediul ideal împotriva ochilor umflați : luați un cartof crud, curățat de coajă, tăiați-l pe din două și țineți cele două jumătăți lipite de ochi, cca 10 minute.

Dacă simțiți nevoia să vă aplicați o mască pe față și vă e lene să dați fuga să o cumpărați, vă propunem o mască cu kefir : două linguri de kefir, o lingură de miere și albușul de la un ou. Le amestecați până obțineți o pastă omogenă, o aplicați pe față și o mențineți 18-20 de minute. Apoi clatiți cu apă rece. O să fiți impresionate de efect!

Zațul de cafea vă poate ajuta să scăpați de celulită. Folosiți-l pe post de scrub și veți vedea curând efectele sale benefice!

Va puteți deschide la culoare părul și fără să apelați la vopsele costisitoare și toxice. O fiertură de mușețel rezolvă problema. Nu trebuie decât să vă clătiți cu ea părul!

Apa rece vă va ajuta să vă uscați mai repede oja de pe unghii. Puneți într-un vas niște apă rece, introduceți în ea niște cuburi de gheața și țineți mâinile în această apă cca două minute. Fireste, numai vârfurile degetelor!

Vara e foarte dificil să scăpăm de transpirație. Dar vă sounem un remediu aigur : o baie cu mentă. Iar menta mai poate fi combinată cu salvie, mușețel sau frunze de nuc.

Nu-i așa că bătăturile vă dau de furcă? Pentru a diminua frecarea piciorului cu încălțamintea, ungeti pielea cu cremă.

Multe dintre femei folosesc oja cu sclipici. Se știe că curațarea ei este destul de anevoioasă. Vă recomandăm să înfășurați unghia mai întâi în discheta cu acetonă, iar apoi în folie de aluminiu. 3-4 minute și unghia va fi perfect curată!

Sursa : lifehacker.ru

Etichete