Femei de 10

O rochie de mireasă de 200.000$ și alte câteva lucruri despre noua Primă Doamnă a S.U.A.

Alegerile reprezintă evenimentul No.1 din viața fiecărui popor. În SUA, alegerile prezidențiale au fost câtigate, după cum bine știți, de Donald Trump. Nu se știe încă ce fel se va schimba lumea ca urmare a acestui fapt, însă toată lumea știe cum arată Prima Doamnă a SUA.
Ea se numește Melania Trump și și-a adjudecat deja titlul de cea mai sexy Primă Doamnă din istoria planetei. Dar acesta nu este singurul lucru interesant pe care trebuie să-l știm despre frumoasa slovenă. Am ales pt dvs 10 elemente care vor contura un portret al distinsei soții a noului Președinte al SUA.

1.Melania Trump a auzit prima declarație de dragoste a soțului său…la radio!! Romantic din fire, acesta și-a mărturisit iubirea în …auzul tuturor.

2.Vă țineți bine? Rochia de mireasă pe care a purtat-o Melania a img_4596costat…200.000 de dolari!!!

3.În 1992 Melania a ratat titlul de Miss la concursul de frumusețe organizat de revista Slovenă Jana.

4.Melania nu s-a născut în SUA, ci în Iugoslavia. Este pentru a doua oară, în istoria SUA, când Prima Doamnă nu este născută în SUA.

5.Melania este cea de a treia soție a lui Donald Trump.

img_45926.S-au cunoscut în 1999, la o sesiune foto pentru revista Allure. S-au căsătorit în 2005 și au împreună un fiu. Al 5-lea, pt Donald Trump!

 

7.Melania este mai mică decât soțul său cu 24 de ani.

8.În pofida rateului de la Concursul de Miss, Melania este clienta frecventă a diferitelor reviste glossy : Vogue, Harper’s Bazaar, Glamour, Elle și altele, care se bat pentru a o poza.

9.La 16 ani, Melania a abandonat cursurile de arhitectură și design din img_4588cadrul Universității din Lublijana, îndreptându-se spre Milano, pentru a se dedica modellingului. Prima Doamnă vorbește la perfecție câteva limbi străine.

10.În vara anului 2016″ doamna Trump a apărut în public cu un discurs pe care-l rostise cândva Prima Doamnă de atunci, Michelle Obama. S-a dezlănțuit un adevărat scandal, însă Melania a motivat că doar s-a inspirat din discursul Primei Doamne.

Probabil că, în timp, vom afla și mai multe lucruri despre cea care-i stă alături noului Președinte al SUA ; deocamdată să ne minunăm de frumusețea ei și să o felicităm cu ocazia noului său statut.
Sursa: marketium.ru

Surse foto: Getty Image, dontpayfull.com, businessinsider.com, wikifeet.com

Femei de 10 pe Facebook