Acasă la mine Florile Florinei

O găselniţă care îmbină luxul cu romantismul: genţi din flori

Multe femei mi-au lăudat rochiile din flori, spunându-mi că au un mic neajuns: nu le pot purta pe stradă! Le dau dreptate, uneori nu ne putem afişa latura artistică la birou! Am însă o idee în care putem îmbina nevoia de inedit cu funcţionalitatea: genţi din flori. Imaginaţi-vă ce şoc vor avea „prietenele” când veţi descinde printre ele, la ceai, cu o gentuţă brodată cu crizanteme! Câteva gânduri:
· Aveţi cu certitudine acasă genţi pe care nu le mai purtaţi, din materiale textile, pe care le consideraţi ieşite din modă sau de care v-aţi plictisit. Faceţi un experiment: luaţi una dintre ele şi duceţi-o la un artist floral cu o singură rugăminte – să o orneze cu crizanteme. …Aşa-i că sună bine?
· …Normal că se ofilesc, dar nu e de mers la piaţă cu o asemenea creaţie. Florile rezistă câteva ore bune, exact cât să fiţi admirată la teatru!
· La o ţinută de culoarea untului asortaţi o gentuţă brodată cu flori multicolore! Vă asigur că veţi face senzaţie!
· La o ţinută „black”, o geantă din flori violet sau portocaliu poate fi exact acel ceva care vă va scoate din monotonie!
· Dacă iubiţi culorile roz sau corai, imaginaţi-vă că mergeţi la un vernisaj îmbrăcată din cap până în picioare într-o asemenea nuanţă, plus gentuţa de rigoare!
· Ce spuneţi de o geantă format plic pe care artistul v-a montat boboci de trandafiri roşii? Nici nu mai aveţi nevoie de alt accesoriu la o întâlnire cu bărbatul iubit!
· Nu sunt adepta florilor din imitaţie, dar există pe piaţă texturi precum mătasea sau voalul (dar nu din acela ieftin!) din care un artist talentat vă poate confecţiona un înveliş pe care îl puteţi refolosi. Sau vă poate face mai multe, pe care să le asortaţi în funcţie de ocazie
… în rest, iubiţi florile în fiecare zi!

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate