Femei de 10

O femeie de 10, o femeie cât 10! – interviu cu ELENA STOICA, managerul companiei TRICOTTON JUNIOR

Adevăratele “Femei de 10” nu se găsesc chiar la tot pasul: sunt păsări rare, prețioase și modeste. Pentru că modestia este “povara” oamenilor aleși. Când le descoperi, de cele mai multe ori întâmplător, lumea îți pare deodată mai frumoasă, mai bogată, mai bună. Te inspiri din ele, admirându-le nesfârșit și necontenind să te întrebi: de unde își iau forța? Ce tainică întâlnire cu Divinitatea le-a umplut de har? De unde-și culeg energiile? Cum de pot semăna atâta bine într-o lume stăpânită de rău?

Am cunoscut-o pe ELENA STOICA , așa cum spuneam, întâmplător. La ediția noastră specială de Crăciun, când Fuego a insistat să vină și “femeia minunată care i-a susținut proiectele”. Atunci am cunoscut-o. Micuță (esențele tari se țin în sticluțe mici!), energică, plină de viață. Un excelent vorbitor – prima mea părere, de moderator. Apoi i-am cunoscut cei 700 membri ai “familiei”: angajații puternicei companii din Panciu TRICOTTON JUNIOR, ale cărei produse vestimentare invadează marile magazine ale Europei.

I-am cunoscut și frumoasa familie de acasă, i-am aflat poveștile. Și abia apoi, convingându-mă cu ochii mei, că nota “10” nu e nicidecum o exagerare, în cazul Elenei Stoica – Lili, cum o alintă cei dragi – i-am cerut un interviu. Pe care îl publicăm în continuare, în dorința de a vă oferi un model. Modelul unui om cuminte și frumos, care în spatele unei modestii uluitoare, răstoarnă munți, construiește castele, schimbă destine.