Femei de 10 Femeia hai-hui

Întreaga planetă a fost impresionată de nunta fără nuntași

Niciun uragan din lume nu poate sta în calea unei iubiri adevărate. Un cuplu de tineri din China s-a trezit într-o situație mai mult decât delicată, atunci când la nunta sa nu a venit aproape nimeni din cei peste 300 de meseni confirmați.
Lucrul acesta s-a întâmplat exact în perioada în care câteva provincii din China au fost devastate de unul din cele mai puternice uragane din ultimii ani. Din acest motiv, marea majoritate a oamenilor au decis să asculte atenționarile meteorologilor și să nu-și părăsească locuințele.
Însă acest lucru nu a împiedicat-o pe tânăra Chow Tjan să renunțe la planurile sale de nuntă. Așa cum s-a așteptat de altfel, sala împodobită de vis a rămas aproape goală, însă mirele îndrăgostit o aștepta în fața altarului. Dintre toți cei 300 de invitați, nu au fost prezenți la ceremonie decât 10 – rudele cele mai apropiate.
În timp ce-i schimbau jurămintele, mireasa a spus: ” Nu avem musafiri – nicio problemă, nu are cine să ne susțină – asta e, n-avem focuri de artificii – se poate și fără ele. Nu am nevoie decât de tine și nu-mi pasă, chiar dacă ai fi venit făcut ciuciulete de uragan, eu tot pe tine te-aș fi ales!”
Aceste cuvinte i-au emoționat profund pe cei câțiva prezenți la ceremonie , făcându-i să povestească acest fapt pe rețelele de socializare. În scurt timp, povestea nunții fără nuntași a făcut înconjurul lumii, adunând mii de like-uri de pretutindeni.

Sursa: misstits.ru