banner marshal garden
Femei de 10

Salma Hayek : secretul frumuseții, la 50 de ani

Frumoasa Salma Hayek este una din exponentele de frunte ale femeilor de 50 de ani. Cunoscutul star hollywoodian a întâmpinat această vârstă rotundă ( și poate chiar dramatică pentru unele femei) cu o siluetă de invidiat și o față tânără și plină de prospețime.
Privind-o pe Salma , nimeni nu i-ar da vârsta pe care i-o arată buletinul!
Mulți socotesc că secretul tinereții Salmei rezidă în măiestria chirurgilor plastici, cu toate că Salma a infirmat, în numeroase interviuri, că ar fi apelat la bisturiu. După cum tot ea susține, nu este nici abonata diferitelor tipuri de diete și nici nu-și petrece timpul prin sălile de sport.image
Forma fizică de invidiat este rezultatul orelor de yoga pe care le practică actrița și în același timp vizitele regulate la masseurul personal, care deține o tehnică specială.
De asemenea, Salma mărturisește că bunica ei mai păstază încă o serie de rețete băteânești indiene de menținere a frumuseții. Ea nu intră niciodată în detalii, dar zvonurile vorbesc despre nuștiuce supă din oase de craniu, care se fierb o perioadă îndelungată. Un al doilea secret s-ar referi la o anumită cremă de față, a cărui componentă principală ar fi scoața unui anume arbore mexican.
imageEste bine știut că tatăl Salmei Hayek este libanez. În arabă, Salma înseamnă „pace” sau „calm”. Mama Salmei are origini mixte, spaniole și mexicane. Strămoșii săi din Mexic au fost indieni. Pe această linie s-a și transmis misterioasa cremă capabilă să păstreze frumusețea veșnică a chipului.
Actrița Salma Hayek a jucat în peste 30 de producții cinematografice. Ea a devenit celebră datorită filmelor „Frida”, ” „Bandidas”, „De la apus la răsărit” și multe altele. Este căsătorită cu milionarul francez Francois-Henri Pinault și împreună au o fiică de 8 ani, Valentina. Salma Hayek a fost prima actriță mexicană, nominalizată la premiile Oscar, pentru cel mai bun rol feminin.

Sursa: metronews.ru

Surse foto: people.com, koolcelebs.com,hngn.com

Femei de 10 pe Facebook