Nutriție

Nutriționiștii americani îți recomandă băutura care te ajută să slăbești

 

Nu-i așa că visezi la o siluetă de vis?  Și…ce faci pentru asta? Nutriționiștii americani continuă să ne uimească cu descoperirile lor în domeniul slăbiritului. Noile cercetări au demonstrat faptul că ,  două pahare cu lapte, consumate zilnic, te vor ajuta să dai jos kilogramele in exces. 

Cum anume funcționează acest lucru? 

Experimentele au demonstrat că fanele laptelui lucrează mult mai ușor, la sală, ceea ce le permite să desa jos mult mai ușor kilogramele suplimentare. In plus, în viața de zi cu zi ele sunt mult mai active și se dovedesc a fi mult mai rezistente decât cele care preferă, înainte de a face sport, bauturile energizante și cofeina.

pastedGraphic.png

Se pare că laptele ne ajută să ardem grăsimile și să ne întărim mai repede musculatura. Nutriționiștii explica acest lucru prin conținutul bogat in Calciu a laptelui. Acesta ajută celulele organismului să prelucreze, in mod activ, grăsimile, iar combinația unor proteine de calitate cu vitamina D favorizează acest lucru. 

Așa că, dacă ai luat decizia de a te ocupa serios de felul cum arăți, obișnuiește-te să consumi două pahare de lapte pe zi. Grăsimea ideală a acestuia este de 2,5%.

Și nu uita: consumul acestor două pahare de lapte nu intră în acel total al lichidelor, care te ajută să-ti asiguri echilibrul. Așa că va trebui să ai grijă și in continuare să consumi zilnic cei 2 l de apă! 

Sursa : lady.tochka.net 

Sursa foto: gettyimages