Femei de 10 Femeia hai-hui

Secretul șarmului franțuzesc sau 10 reguli ale unei femei sexy

Femeile sunt extrem de diferite : frumoase și deștepte, vesele și pline de candoare, capricioase și romantice, bogate, cu doctoratul luat, cu talente culinare și cu cariere de succes. Insă dacă este să îi întrebi pe bărbați care este , in opinia lor, femeia ideală, primul lucru la care se vor gândi cu toții este : femeia sexy! Francezii i-au găsit acesteia o anume “încadrare” : ” la femme fatale”. După ea întorc capetele toți bărbații, ea îi domină, fără excepție. În ce constă însă secretul ei?

1)Aerul misterios este mai puternic decât orice afrodisiac pentru img_3959bărbați. Femeia sexy îmbină manierele unei lady cu libertinajul unei femei ușoare, mintea ascuțită cu ușurința în comunicare, prudența cu inconștiența. Ea se învăluie mereu într-o aură misterioasă, lăsându-l pe bărbat să o descopere.

2)Femeia sexy conștientizează cât este de fericită că s-a născut femeie și nu se sperie niciodată de natura sa feminină. O doare-n spate de stereotipurile frumuseții, care sunt extrem de schimbătoare. Va fi foarte feminină și va avea incredere în sine 100 %. Armonia dintre exteriorul și interiorul său îi va atrage pe bărbați mai puternic decât divele de pe podiumurile de modă.

img_39583)Simțul demnității îl are în sânge. El respiră din privirea sa, din maniera de a vorbi și de a se prezenta în public, din zâmbetul discret. Respectul de sine îl obligă și pe bărbat să o respecte. Despre o astfel de femeie se spune că “își cunoaște valoarea”.

4)Vulgaritatea nu rimează cu o femeie cu adevărat sexy. Ea știe bine că între o sexualitate reală si o vulgaritate ieftină există o diferență majoră.

5)O femeie îmbrăcată ( și nu dezbrăcată!) sexy – este un paradox pentru femei și un motiv de incitare pentru bărbați.
Se spune că un dialog incitant este știința de a povesti oleacă mai puțin decât vrea interlocutorul să audă… Bărbații trebuie puși să viseze, atunci când privesc o femeie sexy, aparent “îmbrăcată”.

6)O femeie sexy deține arta flirtului fin. Ea câștigă, prefăcându-se că este învinsă de bărbat. Iar fraierul chiar crede că deține controlul! …

7)Femeia sexy este femeia-pisicuță. Este extrem de sensibilă și nu se img_3952teme de acest lucru. Ele sânt totdată pline de energie, bărbații simt acest lucru, dar sunt atrași de astfel de femei și greu reușesc să le țină piept..

8)O femeie sexy știe cum să-și manifeste sentimentele. Nu face pe mironosița, dar nici nu joacă rolul unei femei disponibile. Alături de o astfel de femeie, bărbatul nu va ști niciodată dacă se va trezi, dimineața, cu ea în pat. Pentru că decizia îi aparține Ei!

9)O femeie sexy nu se grăbește niciodată să scape de curtezanii neinteresanți. Ea știe perfect că mulțimea lor o va face să pară și mai grozavă în ochii celorlalți bărbați. Ea știe bine că in cercul acestor curtezani va nimeri, la un moment dat, și acela care îi este ei necesar!

10)O femeie sexy nu trece prin viață la modul superficial. Ea este img_3956deschisă și sinceră. Poți lega lesne un dialog cu ea, si știe să-i ofere rolul conducător bărbatului. La fel ca și Coco Chanel, ea știe foarte bine că ” numai arta de a pălăvrăgi despre nimic face din femeie un interlocutor extrem de interesant”

În final, nu trebuie uitat că Dumnezeu l-a creat mai întâi pe bărbat, însă apoi a decis că poate mai mult și pe lume a apărut femeia. Iar de ce suntem in stare noi, femeile, știm foarte bine! Totul e în mâinile noastre!

Sursa: cluber.com.ua

Surse foto: youtube.com, visagistprofi.ru, kleo.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.