Show TV

Nu-i așa că ne-ați urmărit?

…Dacă răspunsul la întrebarea din titlu este negativ, vă vom povesti câte ceva despre “faptele noastre de arme” din săptămâna anterioară. Așadar:

Luni: Reclama, sufletul comerțului

Doamna aceea dintr-o bucată, din reclama Covalact de țară – actrița Natașa Raab, a fost prezentă la noi, cu brânzeturile sale cu tot, povestindu-ne cum i-a schimbat viața reclama la care a participat. La capitolul “abordare științifică” , prof.univ Dumitru Borțun a venit, cu farmecul său, pentru a ne explica mecanismul prin care reclamele ne influențează decizia. Exemple felurite de spoturi publicitare de ieri și de azi au completat, în mod fericit, o emisiune din care multe am avut de învățat.

Marți: Mai avem nevoie de doctori, sau ne tratam singuri?

Mihaela Tatu, femeia de 10, a mărturisit ca pentru ea doctorul este Dumnezeul, atunci când o doboară câte-o boală. Alții ne-au dat exemple de leacuri babești, cu care se vindecă singuri, iar domnișoara farmacist de la Catena ne-a mărturisit că mai mult decât jumătate din clienții farmaciilor vin fară rețetă, bizui du-se pe reclamele de la tv și pe ceea ce mai citesc pe internet. Total greșit! – a  concluzionat barbatul de 10 – fermecătorul medic de familie Cristian Sever Oană, folosindu-se de acest prilej pentru a ne da o groază de sfaturi utile. Iar noi…l-am amuzat cu niște camere ascunse, filmate chipurile în anticamera cabinetului său!

Miercuri: Există viață dincolo de moarte?

DA! – a spus Corina Chiriac, venită la emisiune cu teancul de cărți  din care s-a documentat. NU! – a încercat s-o convingă prof.Alexandru Mironov, cu argumente științifice. A fost o dispută constructivă, la finalul căreia nici noi n-am mai știut dacă, după ce închidem ochii definitiv,ne mai așteaptă ceva!

Joi: Despre GELOZIE

Îndrăgita Nico – o geloasă vindecată și fermecătorul actor Ion Haiduc, și-au amintit momentele în care și-au torturat partenerii cu geloziile lor. Nu numai pentru că de față era psihologul Violeta Kaparaliotis, cu toții au ajuns la concluzia că gelozia înseamnă moartea relației. Spectatorii au fost și ei sinceri, mărturisind ca li s-a întâmplat și lor să-și manifeste geloziile față de cei dragi, iar, prin telefon, surpriză! Soțul lui Nico a spus, sus și tare, că el n-a fost gelos, că n-a avut de ce! Suprinsa în mod plăcut, Nico a mai recunoscut încă o dată ca au fost vremuri în care și-a torturat soțul, nelăsându-l nici măcar să se uite la o altă femeie. După care ne-a cântat frumos!

Vineri: Copii de ieri, copii de azi

Toți invitații săptămânii au fost aduși la numitorul comun al copilăriei: după ce ne-am amuzat, privindu-le fotografiile alb-negru din acele vremuri imemoriale (!), le-am ascultat trăznăile declarate și am făcut cu toții o paralelă intre copiii de ieri și cei ai zilelor noastre. Nu au lipsit cântecele copilăriei, secvențele de arhivă, telefonul la distanță al Danielei Anencov, partenera lui Așchiuță, dar și inspirata melodie “Bunicul”, compusă și cântată de Corina Chiriac.

Suneți gata pentru o nouă săptamână de provocări? Noi, da!

 

 

 

 

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Foarte buna initiativa cu privire la rezumatul saptamanal. Asa ne tineti la curent mai bine la curent emisiunile d-voastra. Sunteti bravo si fenomenali. Succes.

Uscatoare rufe