Femei de 10

Cu MIHAELA BUSTUCHINĂ-VLAICU, de Paști

Hristos a-nviat, dragi femei de 10!
Binele să se adune în casele voastre, iubirea să vă călăuzească toate drumurile, sănătatea să vă fie de fier, iar dinspre cei dragi să vă vină numai bucurii!
Anul trecut, în prima zi de Paști v-am oferit o surpriză. Destinatarii săi au fost in special  oamenii sensibili, adică voi, cei care vibrați în fața frumosului, care știți să apreciați adevăratele valori si care vă bucurați sincer de orice întâlnire cu fiinte alese. Primul ou roșu al sfintei sărbători l-am ciocnit dis de dimineață, cu un om foarte drag mie. L-aș fi păstrat doar pentru sufletul meu, însă știu cât de mult o iubiți și voi pe cea care mi-a fost interlocutor la distanță. Doctorul Mihaela Bustuchină-Vlaicu, unul dintre cei mai străluciți neurologi din Franța, vă este cunoscută de pe vremea studenției sale, când era o celebră vedetă folk in România, prezenta pe scenele țării și în programele Televiziunii Romane. . Semsibila artistă a avut de făcut o alegere grea în viață : între muzică și medicină. A optat pentru a doua, astăzi fiind medic la celebrul spital parizian Pitie-Salpetriere, dar păstrându-și pe aproape și chitara, care-i însoțește clipele de relaxare.
Vă invit să reascultați astăxi, în prima zi de Paști, un dialog sensibil cu o mare doamnă și vă mai dezvăluim o surpriză : Mihaela Bustuchină va fi invitata ediției din 15 mai a emisiunii “Femei de 10, Bărbați de 10”!😉