Diverse

Muncește dar nu uita să iubești!

toamna

Munca și iubirea joacă un rol important în găsirea fericirii. Dar jonglarea cerințelor fiecăreia poate fi dificilă. Circumstanțele celor două planuri variază semnificativ. De exemplu: cerințele și natura job-ului, flexibilitatea programului, contectul social, personalitatea și competențele tale.

Viața de zi cu zi presupune numeroase lucruri de înfruntat. Crize de sănătate, evenimente neprevăzute, urgențe de familie, activitățile școlare ale copiilor, petreceri, întâlniri și numeroase alte situații menite să îți dea planul bine pus la punct peste cap.

Să te concentrezi asupra carierei este un lucru important și firesc. Problema apare când devii obsedată de carieră în detrimentul vieții sociale.

Ai nevoie de o viață echilibrată. Dacă totul se învârte în jurul serviciului și nu mai ai timp pentru nimic altceva, este cazul să te oprești. Dacă simți că o anumită latură a vieții tale îți consumă prea multă energie, te poți simți frustrată și stresată, relațiile personale devin tensionate iar eficiența ta scade.

Găsirea unui echilibru între muncă și viața personală poate fi o sarcină grea. Dar nu permite responsabilităților de serviciu să îți invadeze viața personală și vice versa. Dacă vrei eficiență, productivitate și o viață echilibrată, trasează o graniță clară între cele două.

Realizează un mix între personal și profesional care ți se potrivește. Nu uita că fiecare este unic în felul său, iar noțiunea de ”viață personală” diferă de la persoană la persoană și conține: grijă, exercițiu, angajament educațional, dezvoltare personală și spirituală, hobby, odihnă, timp petrecut alături de familie și partener.

Și nu uitați: investiți timp și energie în voi. Este cea mai profitabilă investiție dintre toate!

Sursa: positivethingsonly.com

Uscatoare rufe