Bărbați de 10

Jim Carrey vorbește despre depresia peste care a trecut: ”Uneori reușesc să fiu fericit!”

jim carrey

Jim Carrey declară că lupta lui cu depresia este din ce în ce mai ușoară. Actorul spune că nu mai are sentimentul că se ”sufocă” iar uneori are chiar sentimentul că este fericit.

”Sunt suişuri şi coborâşuri, pare că trăieşti dar este mai mult disperare. Nu primeşti niciun răspuns, dar eşti în regulă. Poţi zâmbi la serviciu, dar, totuşi, te simţi la acelaşi nivel scăzut de disperare“, mărturisește actorul.

La început, Jim a luat medicamente pentru a face față depresiei, dar ulterior a renunțat la orice formă de stimulanți, inclusiv la cafea.

”În acest moment, spune Jim Carrey, am scăpat de depresie. Nu mai am niciun simptom al acestei boli. M-am luptat ani întregi cu ea, dar acum sunt bine. Când vine ploaia, plouă, dar se şi opreşte. Nu rămâne atât de mult timp încât să mă scufunde şi să mă înece. Chiar dacă uneori mai am căderi, nu mai are puterea să mă doboare. Nu îmi pasă de ce va spune lumea după ce mor. Tot ceea ce îmi doresc este ca oamenii să mă perceapă ca pe o sursă de energie bună, ca pe un parfum frumos lăsat în urmă.”

Sursa: huffingtonpost.co.uk
Foto: Maarten de Boer