Timp liber

Moștenirea lui Luciano Pavarotti

BELCANTO este un concept gândit de Luciano Pavarotti , dar pe care maestrul nu a mai reușit să-l realizeze. “

Fundația ”Luciano Pavarotti” in colaborare cu “ArsLab/Sinfonica” a concretizat ideea intr-un spectacol de înaltă clasă care poartă în întreaga lume tenori, soprane, baritoni, mezzosoprane, balerini și instrumentiști pentru a face cunoscută “moștenirea lui Luciano Pavarotti „The Luciano Pavarotti Heritage”.

Spectacolul de la Sala Palatului din Bucuresti din 28 martie 2017, este deja considerat evenimentul cultural al anului 2017.

BELCANTO este gândit ca un musical care aduce un tribut stilului „belcanto” în diferite forme muzicale care depășesc barierele temporale și spațiale. Conceput pe mai multe teme, spectacolul marchează evoluția acestui stil în Italia și in lume. Publicul va fi condus într-o călătorie imaginară, plecând din Florenta lui Lorenzo de Medici si Venetia lui Claudio Monteverdi pentru a ajunge până în Londra lui Freddy Mercury, trecând prin creațiile marilor compozitori de operă (Verdi si Puccini), operetele austriece și franceze, musical-urile americane și succesele pop si rock europene.

Regia artistică a spectacolului a fost încredințată lui Franco Dragone, cel care a realizat primele zece spectacole „Cirque du Soleil” sau showul lui Celine Dion in Las Vegas, precum și spectacolele de la Lido (Paris) și multe altele.

Cu ocazia sărbătoririi Mărțișorului și a Zilei Internaționale a Femeii, organizatorii concertului “BELCANTO – The Luciano Pavarotti Heritage“ care va avea loc în 28 martie, ora 20, la Sala Palatului, oferă amatorilor muzicii de calitate, în perioada 1 – 8 martie, o reducere de 20 % din prețul biletelor la toate categoriile.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, www.eventim.ro, www.bilete.ro,www.vindbilete.ro, www.blt.ro și în oficiile Poșta Română, magazinele Inmedio semnalizate „Bilete.ro”, magazinele Germanos și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.