Frumusețe

Cum să lupți cu pleoapele căzute? Pregătește-te să rămâi uluită!

 

Pleoapele căzute ne scot din minți și ne fac să ne întristăm, atunci când ne privim în oglindă. Mai mult, ele adaugă ani în plus vârstei noastre.
In principal, pleoapele căzute sunt rezultatul procesului firesc de îmbătrânire, dar ele pot fi și efectul unor traume, cum ar fi afectarea unui nerv sau chiar unele îmbolnăviri.

Una din cele mai eficiente metode naturale de tratare a pleoapelor căzute presupune folosirea ouălelor. De fap, ouăle au reprezentat una din metodele cele mai răspândite de tratare a unor diferite afecțiuni , încă din cele mai vechi timpuri. Ele au fost folosite cu succes, inclusiv în sfera frumuseții.

Spre exemplu, ouăle sunt folosite pentru diminuarea cicatricilor, pentru calmarea acneei și înlăturarea petelor închise de pe piele, pentru prepararea măștilor cosmetice hidratante și în multe alte scopuri.

Așadar, ce aveți de făcut, pentru a scăpa de pleoapele căzute?

Spălați bine fața, înlăturând orice urmă de machiaj, după care ștergeți-o bine.
Separați albușul de gălbenuș.
Bateți bine albușul.
Cu ajutorul unui tampon de vată, ungeți pleoapa cu albuș frecat. Faceți acest lucru cu delicatețe, încercând să nu atingeți ochii. Țineți ochii închiși până când albușul se va usca bine de tot.
Clătiți cu apă caldă.
Ei?…Nu-i așa că am avut dreptate?

Sursa: womanhappiness.ru