Nutriție

Miraculoasa dietă a Aliciei Silverstone

 

Gurile rele spun că vestita actriță a refuzat, la un moment dat, un rol foarte bine plătit, pe motiv că i s-ar fi cerut să scape de câteva din kilogramele sale.
Ceea ce este sigur însă, este faptul că drăgălașul star american si-a configurat propria dietă, lucru pentru care a fost nevoită să plătească o sumă deloc neglijabilă. Astfel că acum Alicia poate mânca tot ce-i dorește suflețelul, fără să se îngrașe!
Iată și o veste bună, pentru cele ce doresc să-i urmeze exemplul : dieta Aliciei nu durează decât 3 zile! Și, lucru garantat, în aceste trei zile, pot fi date jos 3 kg! Nu uitați însă ceva extrem de important : în momentul în care veți începe să slăbiți, trebuie să acordați o atenție sporită și aspectului exterior. Aici ne referim la faptul că, este posibil ca celulita să-si fi făcut deja loc în viața voastră!

Iată, așadar, meniul Aliciei Silverstone:

În prima zi, la micul dejun se recomandă un bol de cereale , cu lapte de soia. Atenție! Cerealele nu trebuie să fie foarte mărunțite! Apoi beți cca 150-170 gr suc de grapefruit proaspăt făcut. La prânz se recomandă 150 de grame legume proaspete sau fierte, sau jumătate de bol de fasole fiartă. Pentru cină serviți ciuperci sau mazăre înăbușite, orez fiert la aburi si cca 115 grame de brânză tofu. La desert vă puteți permite câteva plăcințele cu legume sau orez și câteva linguri de dulceață sau gem.

A doua zi, la micul dejun avem voie să ne bucurăm de două clătite cu fructe de pădure. La prânz vom mânca niște legume înabușite ( un bol) , porumb fiert și o salată de fructe. De cină putem consuma două felii de pizza cu legume si o salată din legumele preferate. La desert – câteva prune și puțin șerbet.

Micul dejun al celei de-a treia zile ne permite să mâncăm două felii de pâine integrală cu cremă de brânză de soia. La prânz – un bol de legume înăbușite și o felie de pâine neagră, iar seara – câtiva ardei umpluți cu orez sau porumb și un bol de broccoli, gătit la aburi. La desert – un iaurt dietetic și un bol cu fructe de pădure.

După cum ați observat, dieta de mai sus include legume, fructe, produse din soia, cereale, însă exclude cu strășnicie carnea, lactatele și alte produse de origine animală.

Aceasta dietă a câștigat o foarte mare popularitate și este considerată a fi cât se poate de eficientă. Ea nu numai că vă va ajuta să aveți o siluetă de invidiat, dar vă va echilibra schimbul de nutrienți.

Sursa : samaya.site