Femei de 10

Meryl Streep va implini 73 de ani. Iată cele 12 reguli de viață ale actriței

Indragita  actriță de la Hollywood are  aproape 73 de ani.

La această vârstă , ea se poate lăuda cu o carieră fulminantă, cu o familie frumoasă și cu nenumărate fapte de caritate, îndreptate spre semenii săi. 

În plus, înțeleapta femeie capaciteaza atenția fanilor săi cu nenumărate cugetări de viață, izvorâte din bogata sa experiență și împachetate într-un umor de calitate. 

Iată mai jos, ceea ce am putea considera că reprezintă “regulile de viață” ale lui Meryl Streep. 

  1. În tinerețe, m-am trezit, la un  moment dat, m-am trezit în masină cu un idiot care gonea cu 120 mile pe oră. Aș fi putut foarte bine să-i spun “ Hei  Jerome, oprește-te, mi-e frică! “. Dar am tăcut. Așa ni se întâmplă de multe ori in viață : ți-e frică de moarte, dar nu spui nimic. 
  2. Nu demult am văzut la televizor filmul  “Manhattan” al lui Woody Allen și mi-am amintit cum mi se părea, pe atunci, că sunt oribilă : grasă și cu un nas uriaș. Mi-ar fi plăcut să fiu și eu slăbuța, precum fotomodelele de prin reviste, dar la un moment dat mi-am dat seama că asta nu se va întâmpla niciodată și ..m-am resemnat. 
  3. Un pahar cu vin – este ceea ce ma salveaza întotdeauna. 
  4. Îi sunt mai mult decât recunoscătoare lui Dumnezeu pentru faptul că încă mai trăiesc. Mulți din prietenii mei ba sunt bolnavi, ba au murit, iar eu sunt încă aici! N-am de ce să mă plâng! 
  5. Sfatul meu: nu vă mai pierdeți timpul cu probleme legate de cât de bine arată tenul vostru sau cât de tare v-ați îngrășat. Mai bine preocupați-vă de ce ați făcut în viață – căci asta se află în mâinile voastre. 
  6. Eu cred în forța râsului. Și am senzația că puteți dezarma ușor pe oricine, dacă-i faceți să râdă. 
  7. Pentru mine hainele mele reprezintă o trăsătură de caracter, este o parte din mine. Eu nu respect moda și nu înțeleg nimic din tendințe.  
  8. Îmi place să îmbătrânesc pentru că acum, atunci când mi se oferă un rol, acesta este al naibii de interesant. 
  9. Sunt împotriva chirurgiei plastice. Mai mult, atunci când întâlnesc pe cineva cu urme de chirurgie plastică, mi-e greu să comunic cu el. E ca un voal care vă acoperă fața. 
  10. În realitate, pentru a fi fericit, ai nevoie doar de trei lucruri simple – dragoste, mâncare gustoasa si sex.

11. Îmi place ceea ce sunt. Poate altora nu, dar eu acum mă simt confortabil și foarte liberă. Trebuie să vă acceptați vârsta, faptul că în fiecare an îmbătrâniți. Viața e minunată! Abia când începeți să-i pierdeți pe cei din jur, realizați  că fiecare zi e un cadou pentru voi. 

12. Nu trebuie să fiți celebri. Trebuie să faceti doar astfel încât părinții voștri să fie mândri de voi.

Sursa : forumdaily.com 

Publicitate