Femei de 10

Meryl Streep : 12 reguli de viață ale celebrei actrițe

Are peste 70 de ani, ceea ce pare incredibil! Este femeia care și-a construit o carieră sclipitoare la Hollywood, și-a întemeiat o familie puternică și a făcut nenumărate gesturi de caritate pentru cei nevoiași. Este, deci, o femeie de 10, o femeie cu suflet mare și cu vederi largi, o artistă de talie internatională, care impresionează deseori prin profunzimea frazelor rostite, încărcate de experiență de viață și umor.
НВ STYLE a adunat cele câteva reguli de viață ale artistei, pe care vi le transmitem și vouă.

1.Când eram tânără, la un moment dat m-am trezit într-o mașină cu un idiot care rula cu 120 mile pe oră. Aș fi putut spune “Hei, Gerome, oprește-te, mi-e frică!” , dar am tăcut. Așa e și-n viață : de multe ori murim de frică, dar tăcem”.
2.Imi amintesc când am văzut la televizor filmul “Manhattan” al lui Woody Allen și mi-am amintit cât de oribilă mi se părea atunci că sunt : o grăsună cu nasul uriaș! Imi doream să fiu slabă, ca manechinele din reviste, însă la un moment dat mi-am dat seama că lucrul acesta nu se va întâmpla niciodată și ..m-am resemnat.
3.Un pahar de vin este ceea ce mă salvează întotdeauna.
4.Îi sunt profund recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că sunt, până astăzi, vie. Mulți din prietenii mei fie sunt bolnavi, fie au murit demult, iar eu încă mai trăiesc! N-am de ce să mă plâng, așadar!
5.Sfatul meu : nu pierdeți prea mult timp întrebându-vă dacă e ok tenul vostru sau dacă nu cumva v-ați cam îngrășat. Mai bine întrebati-vă ce anume ați reușit, în această viață și ce anume aveți, cu adevărat.
6.Eu cred in puterea râsului. Și am sentimentul că veți reuși să dezarmați orice om, dacă-l veți face să râdă.
7.Pentru mine hainele reprezintă o trăsătură de caracter, o parte din mine. Nu urmăresc niciodată moda si habar n-am care sunt tendințele.
8.Îmi place să îmbătrânesc, pentru că acum rolurile care mi se propun sunt al naibii de interesante!
9.Sunt categoric împotriva operațiilor estetice. Mai mult, dacă întâlnesc pe cineva care și le-a făcut, mi-e greu să comunic cu persoana respectivă. Am senzația că are un voal care-i acoperă fața.
10.În realitate, pentru a fi fericit sunt suficiente trei lucruri extrem de simple : dragoste, o mâncare gustoasă și sex.
11.Îmi place ceea ce sunt. Poate unora nu, insă eu mă simt confortabil și mult mai liberă. Trebuie să vă acceptați vârsta, chiar dacă ea se află într-o continuă creștere. Viața e atât de prețioasă! Cand începeți să-i pierdeți pe cei dragi, realizați că fiecare zi este un dar ce vi se face.
12.Nu trebuie să fiți neapărat celebri. Trebuie doar să faceți așa încât mama și tatăl vostru să fie mândri de voi!

Publicitate