Frumusețe

Masca miraculoasă a doctoriței ILEANA MARINESCU

– Pot să le dezvălui și prietenelor “rețeta miraculoasă”? – am întrebat-o pe doamna doctor Ileana Marinescu. 

– Desigur! Chiar mă bucur să fiu de folos! 

…Mă aflam într-o vizită la doamna  doctor, la Cabinetul din str.Mircea Zorileanu. Ileana Marinescu nu este numai “soția doctorului Bogdan Marinescu”, așa cum o identifică multă lume, dar și unul dintre cei mai valoroși endocrinologi din Romania.

Prietenia noastră durează de secole, iar dialogurile noastre de-a lungul timpului  s-au întâmplat atât “în privat”, ca între prieteni, dar și în fața camerelor de luat vederi sau pe site-ul femeide10.ro, unde doamna doctor mi-a oferit niste interviuri superbe.  Ele mi-au întărit convingerea că am sansa de a cunoaște nu numai doi oameni cu o căsnicie de invidiat, ci si doi profesioniști desăvârșiți, doi medici “de aur”. 

Astăzi însă este despre doamna doctor. 

“A citi” este verbul-mănușă, definitoriu pentru domnia sa. Am găsit-o mereu cu stiva de carti de specialitate pe masa, documentându-se despre tot ce apare nou în lume, si nu numai în domeniul său. Cu râvnă și pasiune, mai ceva ca un student aflat în sesiune. 

…De data aceasta totul a pornit de la cuvintele mele admirative, la adresa părului său. Bogat, strălucitor, frumos așezat într-o coafură perfectă. “- Eu nu mă dau niciodată nici cu spumă, nici cu fixativ!” – mi-a spus.  Ochii mei măriți, precum si mărturisirea că în podoaba mea capilară zac îngopate armate întregi de tuburi de spumă și fixativ, au făcut-o să dezvolte subiectul. Mi-a povestit despre remediile-minune – creme, uleiuri de masaj, măști capilare etc, pe care și le prepară singură, având la bază tomuri întregi de medicină naturistă, parcurse ca și hobby.

Nu pot spune că sunt neapărat adepta alifiilor pe bază de buruieni, însă în doamna doctor am o încredere oarbă. Domniei sale îi datorez salvările mele repetate din depresii, cu ajutorul banalului ceai de sunătoare. Și nu numai asta…

    Primind încuvințarea doamnei Ileana Marinescu pentru dezvăluirea miraculoasei măști pentru păr, o să v-o transmit și vouă.  Un păr frumos, regenerat și docil în a fi coafat – acesta este rezultatul combinației înțelepte, propusă de doamna doctor și rezultată dintr-un minuțios studiu al proprietăților spectaculoase ale plantelor implicate în miracol! Iar când rețeta are, ca autor, un reprezentant de top al lumii medicale, orice urmă de îndoială și neîcredere este, cred,  din start înlăturată. 

Așadar, doamnelor, iată CE  și ÎN CE PROPORȚIE trebuie să amestecați, pentru a obține cea mai “BIO” mască de păr cu putință. 

  • două gălbenușuri de ou
  • două linguri de ulei de ricin 
  • 15 picături de ulei de rozmarin 
  • 15 picături de ulei de scortișoară
  • 15 picături de ulei de lavandă
  • o linguriță de lăptișor de matcă
  • 10 picături tinctură de propolis

Toate se amestecă bine, după care masca este dispusă uniform, cu o pensulă, la baza părului, pe pielea capului. Se masează ușor și se lasă cca o oră, după care părul se clătește. 

    Rezultatele nu se vor lăsa mult așteptate. Iar în momentul în care, privindu-vă în oglindă, veți simți tentația de a vă îndrăgosti de propriul păr, nu uitați că miracolul v-a  venit din direcția unei femei de 10!