Frumusețe

Yazemeenah Rossi, la 66 de ani,  model internațional, influencer, fotograf și …bunică! 

 

Astfel de exemple ne sunt necesare nouă, femeilor. Din păcate multe dintre noi se resemnează, în momentul in care schimbă prefixul. Iar borna “60” le bagă pe multe în depresie. Până la urmă, tinerețea este, cum se spune, o stare de spirit, iar lupta împotriva prejudecăților nu trebuie să înceteze niciodata. Manechinul international  Yazemeenah Rossi – al cărei buletin indică 66 de ani! –  este convisă că vârsta reprezintă doar un număr și nu ceva care te definește. 

Yazemeenah Rossi și-a început cariera de model la 30 de ani, vârsta la care cele mai multe fotomodele se retrag din industrie. Ulterior a devenit model la The Ford Modeling Agency , în New York. Însă, prima sa iubire rămâne fotografia. Yazemeenah practică Yoga de peste 30 de ani, are un stil de viață sănătos, echilibrat și iubește natura și spiritualitatea.„Fiecare zi este o binecuvântare”, a declarat ea pentru The Guardian. „Am divorțat de două ori, nu mi-aș fi putut imagina acum 10 ani că aș fi atât de împlinită.”

Fiul ei, acum în vârstă de 48 de ani, este tatăl nepoatelor Yazemeenei: Sarah, în vârstă de 19 ani, și Leane, în vârstă de 16 ani. Deși nepoatele ei trăiesc în Europa și Yazemeenah le vede doar de două ori pe an, ea simte că are o legătură aproape telepatică cu cea mai tânără nepoată a ei, considerând că într-o zi aceasta ar putea alege un stil de viață similar cu al ei.

În 1999, vedeta a ajuns la New York, iar în 2007 a părăsit orașul pentru California. „Sunt foarte flexibilă și mereu caut să găsesc echilibrul.”  În Malibu, femeia locuiește într-o casă mică, fără prea multe bunuri materiale, dar este mulțumită și împlinită cu alegerea sa.

   Modelul a fost de acord să le împărtăsească femeilor planetei câteva secrete personale privind alimentația sa, dar și felul în care îsi conservă frumusețea. Iată-le: 

 • Potrivit Fashion Over Fifty, Yazemeenah folosește ulei organic pentru fața ei, iar pentru păr apelează la ulei de struguri sau de ricin.
 • Yazemeenah prepară în casă un exfoliant pentru corp din ulei de măsline și zahăr fin pe care îl folosește o dată pe săptămână.
 • Evită folosirea gelurilor de duș din comerț, în schimb apelează la săpunurile organice.
 • Mănâncă avocado aproape în fiecare zi. Acest fruct ajută la reducerea nivelului de colesterol și de grăsimi abdominale.
 • Yazemeenah crede că „mersul pe jos și transpirația sunt excelente pentru pielea ta”.
 • Ea face exerciții fizice în fiecare zi, în special Yoga și adoră plimbările pe plajă.
 • De asemenea, face genuflexiuni pentru a-și menține silueta atletică.
 • Aceasta mănâncă doar alimente organice, căci dieta sănătoasă face parte din viața ei.
 • Nu bea băuturi răcoritoare acidulate sau suc de fructe îmbuteliat (prea multe zaharuri deghizate!).
 • Yazemeenah are, de asemenea, o metodă proprie de preparare a cafelei: adaugă ulei de nucă de cocos și un gălbenuș de ou în cafeaua ei neagră organică.
 • Evită uscătorul de păr, lăsându-și podoaba capilară să se usuce în mod natural.

Așadar, doamnelor, fruntea sus! Există tinerețe fără bătrânețe, dacă știi să trăiești sănătos și, mai ales, dacă-ți păstrezi optimismul și gândirea pozitivă! 

Sursa foto : today.com 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.