Frumusețe

Masajul facial perfect

Cu toții iubim masajul corporal dar trebuie să recunoaștem că masajul facial este, la rândul lui util sănătății noastre și dă strălucire, prospețime și luminozitate tenului nostru.

Masajul facial ne eliberează de o mare parte din stresul acumulat de corpul nostru. Pe lângă stresul cumulat, mușchii feței sunt cei mai solicitați prin grimase, încruntări și mimică. Toate aceste solicitări, în timp, duc la formarea ridurilor și a pliurilor care ne fac sa părem mult mai bătrâne decât suntem.

Dragele mele, până să recurgem la chirurgia estetică, putem apela la masajul facial care are efecte rapide, vizibile imediat, acționează ca un lifting natural, te face să te simți mult mai tânără iar combinația de uleiuri folosite în timpul masajului redăconferă vitalitate, strălucire și luminozitate feței.

Masajul facial efectuat 15-20 minute de 2-3 ori pe săptămână, începând de la o vârstă fragedă (25-30 de ani) are efect miraculos de întinerire, tonifiere a mușchilor feței, oferă elasticitate și suplețe tenului, are un efect de calmare la nivelul feței reducând ridurile și întărind musculatura feței.

În funcție de tipul tenului vă recomandăm următoarele uleiuri esențiale:

  • tenului uscat îi recomandăm masajul cu ulei de caise, germeni de grâu sau ulei de avocado;
  • tenului normal îi recomandăm ulei de migdale dulci;
  • tenului gras îi recomandăm un masaj cu ulei de nuci sau ulei de hypericum

Pentru ca rezultatul să fie cât mai bun, orice masaj facial trebuie finalizat cu o mască facială specială tenului tău, recomandată de către un specialist. Măștile faciale se lasă să acționize 10-15 minute după care se îndepărtează cu apă călduță. Iar dacă îți dorești un plus de strălucire pentru tenul tău nu ezita să faci și câteva ședințe de microdermoabraziune facială.

Rubrică susținută de: DIAMOND SALON

 

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.