banner marshal garden
Femei de 10

Maria mică răstoarnă carul cu bărbații frumoși ai Planetei!

Nu contenesc să mă mir, cum de încape atâta suflet, atâta energie, atâta nerv, într-o făptură atât de măruntă, pe care lesne o poți așeza într-o vitrină cu păpuși! Cu 35 de ani în urmă, când MARIA NAGY a plecat, cu voce cu tot, spre alte mări și alte zări, multă lume a oftat, în România. O îndrăgise toată lumea pe unguroaica micuță și oacheșă, cu o voce atât de specială, cu o prezență atât de tonică pe scenele și ecranele sugrumate pe atunci de blocajele vremurilor. Deși România a fost, poate, nedreaptă cu ea, Maria nu și-a uitat nici țara, nici fanii. Cu sufletul este mereu aici; nu vine prea des, dar și când vine, prezența ei nu trece niciodată neobservată. Pentru că lumea se bucură, cu adevărat, de aceste rare și prețioase reîntâlniri. Sunt, de fapt, reîntâlniri cu tinerețea, cu iubirile de atunci ale fiecăruia, cu amintirile frumoase ale trecutului, dar și cu o mare artistă, pe care trecerea anilor a ocolit-o, păstrându-i neștirbite talentul, forța, timbrul atât de special, cu care dintotdeauna ne-a fermecat.

Maria Nagy a mai fost oaspetele Femeilor de 10. De data aceasta – vom vorbi mai puțin despre cariera binecunoscută și mai mult despre ea, Maria, fetișcana frumoasă de altădată, care li s-a lipit de suflet atâtor bărbați, mai mult sau mai puțin celebri. Urmăriți interviul de mai jos și veți descoperi, poate, alte laturi ascunse ale unei puternice personalități!

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Intr-o lume plina de oameni falsi,Maria Nagy are curaj sa-si puna viata pe tapet,asa cum a trait-o,cu bune,cu rele…E de admirat si de luat aminte!

Femei de 10 pe Facebook