Diverse

MAGIE…..CU 25% REDUCERE !!!

 

Știm că ai voștri copii sunt fani înrăiți ai filmelor de pe Disney Channel. Iată o veste bună pentru ei : pe 14 august, săptămân viitoare, va avea loc lansarea oficială a filmului  Upside-Down Magic. Puțini știu însă  că filmul are la baza lui o poveste. Ea a fost adunată, de Editura CORINT JUNIOR într-o carte , care sigur va deveni repede un best-seller! Ea le este recomandată copiilor de peste 8 ani, fascinați de magie și de personaje fantastice. Așa că fanii Harry Potter și Magisterium pot sărbători! 😉

      Nu e deloc ușor când magia ți-o ia razna! Pregătește-te pentru o nouă luptă cu forțele întunericului într-o școală de magie cu susul în jos!

Într-o lume în care toți au puteri magice bine definite, câțiva copii ies din rând, pentru că magia lor este altfel. 

Nory este un Metamorf, dar nu reușește să intre la școala de magie de elită unde tatăl ei era director și unde învățau fratele și sora ei. În fața comisiei de admitere, în loc să se transforme într-un pisoi drăguț, devine un șarpsoi și-și mușcă puternic tatăl. 

Așa ajunge la o altă școală, mai specială, în clasa de Magie cu Susul în Jos. Aici începe adevărata aventură, alături de alți șapte copii ale căror vrăji ies complet greșite. Elliott face lucrurile să înghețe, Sebastian vede undele sonore, Marigold micșorează lucruri,  Andres zboară, dar nu mai poate reveni pe pământ, Pepper bagă groaza în Metamorfii transformați în animale, Willa provoacă ploaie în spații închise, iar Bax se transformă în piatră. 

Toți încearcă să-și controleze magia cu susul în jos, dar când atacă forțele întunericului tocmai aceste puteri pe dos salvează situația. 

Nory învață treptat să-și accepte diferența, își face noi prieteni foarte buni și înțelege că nu e nimic în neregulă să fii altfel decât majoritatea.

Fanii Harry Potter și ai Școlii de magie Magisterium vor savura negreșit cărțile din seria Magie cu Susul în Jos – care, cum spuneam,  stă și la baza apropiatei premiere cinematografice.  

Iată ce au scris criticii de pretutindeni despre cartea pe care, cu căldură, v-o recomandăm: 

„Mlynowski, Myracle și Jenkins și-au unit experiența și talentul considerabil de scriitoare pentru a lansa o serie fabuloasă, care îi va încânta pe micii amatori de fantasy.“ — Booklist

„O poveste distractivă despre puteri magice care o iau razna într-un mod haios.“ —

 Publishers Weekly

„Trei scriitoare de primă clasă își pun laolaltă îndemânarea de a scrie pentru a spune povestea unei fetițe cu puteri magice neadaptate și care încă învață să accepte că este diferită… Nory este un personaj foarte bine construit, care stârnește multă empatie.“ — Children’s Literature

Vă întrebați cu  puteți  face rost de carte?

 O găsiți la precomandă pe: 

  • www.libris.ro, click AICI 
  • www.corintjunior.ro, click AICI  
  • www.edituracorint.ro, click AICI