Ea și El Povestea mea

“M-am îndrăgostit de nora mea…”

Stimată redacție,

Usor jenat, vă povestesc situația în care mă aflu, sperând într-un sfat din partea dvs.
Sunt vaduv de 15 de ani și nu m-am recăsătorit până acum, alegând să mă dedic profesiei mele ( sunt arhitect) si unicului meu fiu, Călin.
Acum 7 ani, Calin s-a căsătorit și, pentru că avem o casă mare, și-a adus soția acasă la noi. Am îndrăgit-o din prima pe Dana, m-am atașat de ea și , de multe ori chiar, i-am ținut ei partea, in micile dispute pe care le avea cu fiul meu. Calin nu e baiat rau, însă e foarte irascibil , are un serviciu stresant si de aici nenumărate ciocniri cu Dana, care e și ea plină de personalitate.
Iată insă ca, până la urmă, prea desele lor certuri au condus inevitabil la destrămarea familiei. Tinerii de astăzi fac oricum totul în viteza : se casatoresc, fac copii, se despart. Slavă Domnului că in cazul lor, copii încă nu au apucat să facă.
Bun., până aici toate bune si frumoase, doar că …fără să-mi propun acest lucru, tot oferindu-i Danei umarul meu sa plângă, ne-am apropiat unul de celalalt. Deși sunt aproape 30 de ani care ne despart, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care mi-aș fi dorit să o finalizez cu o căsătorie. Mă ciocnesc însă de opoziția vehementă a fiului meu, care nu concepe ca eu să mă însor cu fosta sa soție. Am fost de acord până și sa plec din aceeași casă, ca să nu-i tulbur liniștea, dar el nu vrea să audă nici în ruptul capului, amenințându-ma că nu-l voi mai vedea niciodată și că voi îmbătrâni singur , pentru că Dana oricum ma va lăsa, mai devreme sau mai târziu.
Credeți că merită să-mi forțez norocul? Voi ce ați face în locul meu?
Vă multumesc pentru gândul bun,
Cu respect,
Corneliu Abrudan

 

Nota redactiei: Cazul domnului Corneliu Abrudan va fi supus dezbaterii într-una din primele ediții ale noului sezon al emisiunii “Femei de 10, Barbați de 10”.