Frumusețe

Kate Middleton își dezvăluie secretele frumuseții

La puțin timp după nașterea fetiței sale, întreaga planetă a remarcat rapida revenire la silueta inițială a ducesei de Cambridge și soției prințului William de Wales. Aceasta a fost de acord să-și dezvăluie secretele și, mai mult, să pozeze pentru coperta revistei britanice Vogue. Site-ul dusea.ru a preluat confesiunile lui Kate iar acum imagesuntem în măsură să vă transmitem câteva informații privind felul în care o femeie obișnuită poate deveni ducesă. De fapt, nici nu trebuie să ne mirăm că lumea întreagă se află în admirația sa. Părul castaniu atât de frumos, ochii ” smoky eyes” absolut naturali, tenul strălucitor – iată doar câteva trăsături fizice, care se combină cu eleganța și discreția binecunoscute ale prințesei. Un soi de „stilul Kate”, pe care tânăra l-a impus, fără să-și dea seama și căruia îi este fidelă de ani buni. „Clasicul este ceea ce nu se demodează niciodată” susține Kate Middleton. Regulile pe care și le-a impus frumoasa ducesă pe puteți respecta și dumneavoastră!

Machiajul

Kate preferă să se machieze singură. Până și în ziua nunții a refuzat să apeleze la un make up artist. Ducesa face tot posibilul să arate cât mai natural, de aceea apelează la un machiaj corespunzător. Ea îsi imageaccentuează în special ochii. Secretul privirii sale aristocrate – folosirea unei game de culori maro ( apropiații spun că folosește Urban Decay Naked). Pentru a sublinia profunzimea ochilor săi căprui ea folosește un creion contur negru, cu care își conturează și pleoapa de jos și pe cea de sus, iar rimelul ultranegru le conferă genelor sale senzația de alungire.
Sprâncenele sale extrem de îngrijite se încadrează în nota generală a machiajului : naturale și ordonate. De la natură, sprâncenele lui Kate sunt groase și dese. Ea nu face decât să le sublinieze cu ajutorul unui creion și al unui gel maro pentru sprâncene. Finalul unei astfel de „ședințe de make-up” îl reprezintă puțin fard de obraz și un ruj nude, sau un luciu de buze, cu un ton mai mult decât culoarea naturală a buzelor sale.

Părul

Părul sănătos și strălucitor reprezintă cartea de vizită a lui Kate Middleton. Iar buclele ușoare reprezintă coafura sa emblematică. imagePrințesa recunoaște că-și tunde frecvent vârfurile și se tapează ușor, pentu a-i oferi puțin volum părului său. Pentru a obține efectul de bucle moi, naturale, Kate folosește un spray pentru coafat sau spumă cu grad de fixare mediu. Odulați-vă părul, apoi ciufuliți-l, la rădăcină, aplecând capul jos. Ridicați-va brusc capul și dați tot părul pe spate, dupa care iarăși ciufuliți-vă buclele. În final, pulverizați-l cu fixativ cu grad de fixare mic sau mediu.

Pielea feței

Secretul tenului frumos și ferm pe care-l afișează Kate este rezultatul unor mijloace de îngrijire a feței pe bază de venin de albine. Kate crede cu tărie în faptul că veninul de albine este alternativa naturală a botoxului.

imageUnghiile

Kate iubește la nebunie manicura nude, de aceea folosește cu precădere tonurile neutre ale lacului de unghii. Unghiile sale au forma pătrată. Ele sunt mereu îngrijite și tăiate scurt. A propos, în ziua nunții sale, în 2011, si-a vopsit unghiile cu lac Essie, culoarea Allure.

Sportul și alimentația

Ducesa se alimentează științific, mănâncă numai mâncare sănătoasă, dar recunoaște că nu se poate abține de la dulciuri. Preferații săi sunt ursuleții „Haribo”. Kate a avut mare noroc, având de la natură o conformație foarte bună. Se menține în formă, făcând zilnic exerciții fizice. Sporturile sale preferate sunt canotajul și alergările. Nu renunță însă nici la yoga și la plimbările cu bicicleta.

Surse foto: elle.com, celebuzz.com, stuff.co.uz, mirror.co.uk, thesun.co.uk

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.