Modă

Jos cu stereotipurile în modelling! Priviți aceste forme apetisante!

Modelele ceva mai plinuțe dobândesc o tot mai mare popularitate : fie rotunjimile lor acționează miraculos asupra privitorilor, fie lumea s-a săturat de manechinele anorexice.

img_4664

Probabil că, foarte curând, în acest business va veni un moment de cotitură, când podiumul va fi invadat de duduițele cu forme apetisante. Mai avem însă puțin de așteptat, așa că hai să ne amintim, pentru început, ce înseamnă un model de mărimea “plus size”. E suficient ca o manechină să fie ușor mai mare decât colegele sale distrofice, și deja i se pune ștampila! Cum să nu înebunești?!?

  1. img_4665

De înebunit, a înebunit și Stefania Ferrario. Această tânără de 23 de ani locuiește în Australia, este manechin și este o oponentă înverșunată a faptului că manechinele asemeni ei sunt numite ” plus size”.

img_4666

Tânăra pozează, de regulă, în lenjerie intimă, care îi subliniază perfect formele. Ea își publică aceste fotografii pe Instagram, folosind hashtag-ul #DropThePlus. Aceasta este o mișcare a unor femei activiste, care le cer oamenilor să fie mult mai toleranți față de trupurile cu diferite forme și mărimi, să renunțe la clișee și să nu mai numească manechinele mai plinuțe , “plus size”.
” Eu sunt model. Din păcate, în modelling, dacă depășești cu puțin dimensiunile standard, se consideră că ești “plus size”. Mi se pare o discriminare cumplită! ” – a declarat Stefania

img_4667

img_4668

img_4669

img_4670

Fie vorba între noi, tânăra arată uluitor!

Ne place să credem că, datorită unor astfel de personaje cum este Stefania Ferrari, slăbănoagele nu vor mai fi, în curând , la modă, iar pe podiumuri se vor plimba astfel de frumuseți:

img_4671

Sursa: ofigenno.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.