Frumusețe

Jos celulita! 3 remedii naturale, din popor, împotriva celulitei

In lumea cosmeticii, remediile naturale împotriva celulitei se bucură de o largă apreciere. Calitățile lor primordiale sunt : utilizarea simplă, la îndemâna tuturor și costul scăzut al ingredientelor.
Problema este că, dacă vreți ca ele să fie și eficiente, trebuie să urmați procedurile respective în mod regulat, un interval cât mai lung de timp.
Mai jos vă prezentăm 3 astfel de metode, care și-au dovedit pe deplin eficiența, în practică:

Cafeaua măcinată: bătălia decisivă împotriva grăsimii

Cafeaua măcinată acționează rapid împotriva celulitei, înlăturând depunerile de grăsime. Este indicat să introducem în cafeaua măcinată argilă ( de preferat albastră) și să dizolvăm amestectul în puțină apă minerală încălzită. Pe pielea umedă se întinde această mască, masând ușor. Cofeina încălzește pielea, ajută la dizolvarea grăsimilor, iar argila elimină excesul de apă din organism. Dacă timpul vă permite, înfășurați-va zona respectivă în folie alimentară și țineți această mască timp de 30 de minute.
Oțetul de mere – remediul No.1 împotriva celulitei

Oțetul de mere este un remediu fantastic de eficient, în condiții casnice. El nu numai că arde grăsimile, dar înlătură și aspectul inestetic al picioarelor. Masați zonele cu probleme zilnic, după ce faceți duș, timp de două săptămâni. Procedura nu produce alergii.

Masajul anticelulitic pe bază de miere

Masajul anticelulitic clasic se face cu o perie aspră , iar efectul este întinderea pielii și nivelarea ei. Dacă folosiți mierea, in cadrul acestui masaj, rezultatul dorit se obține mult mai repede. Mierea extrage excesul de apă, grăsimile și toxinele, ameliorează circulația sangvină în țesuturi și le hrănește cu elemente nutritive. După ce faceți baie, ungeți-vă cu miere în zonele vizate. Masați bine șoldurile, pulpele și abdomenul. Masați până în momentul în care mierea se transformă într-un lichid de culoare albă. Dacă veți face acest lucru regulat, celulita va deveni în curând o dulce amintire!

Sursa: beautydream.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate