Ea și El

Iubirea nu este ce spui, ci ceea ce faci. Sunteți de acord?

iubire

Femeile și bărbații își exprimă iubirea și afecțiunea diferit. În timp ce aproape toate femeile spun cu ușurință ”Te iubesc!”, bărbații își găsesc cu dificultate cuvintele pentru a-și exprima sentimentele.

În realitate, iubirea este ceea ce face o persoană, nu ceea ce spune. Este ușor să spui ”Te iubesc!”. Mai dificil este să demonstrezi.

Iată o listă cu 7 comportamente care arată că partenerul tău te iubește, chiar dacă nu îți spune.  

–Îți spune că ești frumoasă chiar și când nu ești aranjată 

Dacă la începutul relației faci tot ceea ce poți pentru a arăta bine, o dată cu trecerea timpului începi să te neglijezi. Te simți liberă să umbli în pijama, cu părul vâlvoi sau fără machiaj. Dacă te iubește, partenerul tău consideră că ești frumoasă, indiferent cum arăți.

– Te ascultă cu atenție atunci când vorbești  

Conform studiilor, femeile știu să asculte mai bine decât bărbații. Dacă iubitul tău ascultă cu atenție ceea ce spui, înseamnă că îi pasă de tine.

– Este mândru de tine

Dacă te iubește, va fi mândru de tine. Va observa eforturile tale, faptul că muncești din greu, că ești o mamă bună și că lupți pentru visele tale.

– Face sacrificii pentru fericirea ta   

Un bărbat îndrăgostit simte un mare disconfort dacă partenera lui este nefericită. Dacă poate face ceva pentru a-i aduce fericirea, nu va ezita să o facă. Este o dovadă de iubire, altruism și maturitate. Este felul lui de a-ți spune că te iubește.

– Te sprijină și îți ia apărarea, în special când ești criticată   

Controversele apar des între prieteni sau membrii ai familiei. Bărbații încearcă, în general să evite discuțiile. În cazul în care intervine și îți ia apărarea este un semn clar că te apreciază și iubește.

– Nu se teme să își arate vulnerabilitățile  

Cei mai mulți bărbați sunt precauți și nu vor să lase să se vadă niciun comportament care ar putea să le trădeze slăbiciunile. Ei trebuie să afișeze o imagine de bărbat puternic. Cu toate acestea, dacă te iubește, va lăsa garda jos și îți va permite să-i cunoști până și cele mai ascunse sentimente.

– Îți tratează prietenii și familia cu respect   

Chiar dacă nu îți simpatizează anumiți prieteni, își păstrează opinia pentru el, întrucât știe cât de importanți sunt pentru tine.

Sursa: positivethingsonly.com

Etichete
Uscatoare rufe