Ea și El

Acceptați doar bărbați pe care nu trebuie să-i impresionați! Pe cei care vă plac așa cum sunteți.

Hai sa zicem ca e un codex al întâlnirilor. Dacă veți ține seama de aceste sfaturi, probabil vă va fi mult mai ușor. Sau, cel puțin, veți ști cum să evitați relațiile complicate.

a. Întâlniți-vă cu cei lângă care puteți fi nostimă.
Cu cei care vă acceptă prostioarele, cu cei care iau parte la ciudățeniile voastre și care nu vă cer să vorbiți sau să vă purtați într-un anume fel, pentru a vă accepta

b. Întâlniți-vă cu cei pe care îi farmecă originalitatea voastră, felul vostru natural de a vă purta.

c. Întâlniți-vă cu cei cu care puteți fi din cale-afară de sincere și deschise. Cu cei cărora le puteți încredința secretele voastre și cărora le puteți povesti toate nebuniile ce vi s-au întâmplat. Cu cei care vă ascultă și încearcă să vă înțeleagă, fără să vă judece. Cu cei care nu se așteaptă să aveți un trecut imaculat. Cu cei cărora nu vă este teamă să le împărtășiți ceva foarte personal și intim. Cu cei care nu se sfiesc să vă învețe și să învețe de la voi.

d. Întâlniți-vă cu cei care nu dau doi bani pe statutul social. Cu cei pentru care nu contează titlurile și diplomele și care știu bine că toate acestea nu au, de fapt, nicio importanță. Întâlniți-vă cu cei care nu vor să se laude cu voi în fața celor din jur, ci doar se bucură că le sunteți alături.

e. Întâlniți-vă cu cei pe care nu trebuie să-i impresionați cu nimic, pentru că deja i-ați impresionat cu persoana voastră și cu dragostea voastră.
Întâlniți-vă cu cei care vă reamintesc în permanență că, oricum ați fi, tot vă vor iubi și că, chiar și în cele mai proaste zile ale voastre, reprezentați pentru ei sensul vieții lor.

f. Întâlniți-vă cu cei care vă consideră atrăgătoare chiar și atunci când, obosită fiind, abia puteți să vorbiți; întâlniți-vă cu cei care, impreună cu voi, vor iubi , la pachet, și gărgăunii din capul vostru!
În fine, întâlniți-vă cu cei care nu vă pun în situația de a lupta pentru a-i cuceri, pentru a le atrage atenția, pentru care nu trebuie să vă chinuiți să arătați bine, doar pentru ca ei să vă placă.
Întâlniți-vă doar cu cei pentru care așa cum sunteți, este de ajuns!

Sursa : creu.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate