Diverse Timp liber

Inspirat de noul chip al Parisului, greu încercat de pandemie, medicul Mihaela Bustuchină-Vlaicu a compus o emoționantă melodie folk

Sensibilul medic Mihaela Bustuchină-Vlaicu , unul dintre cei mai valoroși neurologi ai Franței…Am mai vorbit despre asta, știu.  Meseria nobila căreia i s-a dedicat, nu a reușit s-o despartă pe Mihaela de marea sa iubire din studenție – muzica. Vocea delicată și mesajul atât de frumos al cântecelor sale, mai stăruie încă în memoria iubitorilor muzicii folk. Mihaela a plecat la Paris cu mulți ani în urmă, iar chitara a însoțit-o, chiar dacă a consimțit să-și lase stăpâna să se dedice celei mai nobile profesii din lume – cea de medic. Încărcată de dramele pacienților de la spital, atentă în același timp și  la lupta colegilor săi cu pandemia, Mihaela vine, în fiecare zi, acasă și își găsește refugiul în muzică. Iar noile sale cântece vorbesc, printre rânduri, de complicata situație pe care o traversează omenirea și pe care, cu talent și delicatețe, Mihaela o transpune pe portativ.. .
Dintr-un Paris greu încercat de pandemie, vine spre noi una din ultimele melodii, compuse de doamna doctor Mihaela Bustuchină-Vlaicu. Va invităm s-o ascultați:

 

sursa foto : theparisphotographer.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.