Există şi-un DAR... Frumusețe

Insomnii, cu blonde, jderi și ouă de Paști!

* Retina mea a suferit cumplit de-a lungul timpului, fiind maltratată cu brutalitate de imagini şi apariţii șocante ale multor vedete autohtone. Ce să mai lungim vorba? E noapte. Insomnia îmi da târcoale, zâmbind fioros. Am decis să omor telecomanda. Rămân blocat pe Antena Stars. O văd pe Daniela Condurache, vedetă a cântecului popular, fără costum popular. daniela condurache 1Daniela e minunată : o femeie cu un chip frumos și o voce si mai și!  Imaginea însă mă sperie ( poate pentru că afară e noapte!): încerc să îmi dau seama dacă ceea ce are pe cap este viu sau nu. Răsuflu uşurat, se pare că “arătarea” a murit demult! Nu ştiu dacă hair stilyst-ul emisiunii a folosit adaosuri pentru realizarea coafurii, dar efectul mi se pare dezastruos. Coafură supradimensionată, o posibilă meșă cu alură de animal de pradă, stă la pândă….Eu cred că jderii ar trebui să trăiască liberi în pădure, nu pe capul interpretei. O iubesc mult pe Daniela, e minunată pe scenă, DAR mi-ar fi plăcut să fi cerut  sfatul unui profesionist…Acum insomnia mea priveşte şi ea speriată. Îşi plimbă mâinile prin păr. Ce bine! A uitat de mine!

* De mult timp privesc interzis la ceea ce se întâmplă pe micile noastre ecrane, stilistic vorbind (şi nu numai). Încerc să înţeleg, bunăoară,  cum au putut să îi lipească Ozanei Barabancea pe pleoape abţibilduri că pentru… ouăle de Paşte! Ozana, personaj savuros dealtfel, talentată până la loc comanda, mă uimeşte de fiecare dată, când o privesc. ozana barabanceaMachiajul excesiv, grotesc, mult prea exagerat  pentru o ființă vie, mă duce cu gândul la cum i-ar sta într-un coş, lângă ouă frumos pictate şi puişori galbeni, pufoşi. E un mister cum de mai poate clipi, DAR…Universul este caracterizat de unitate prin diversitate, nu-i așa?..  Nu am uitat nici de grădinile suspendate, pline ochi cu flori de plastic de care cred că se ocupă un mic grădinar, rătăcit şi speriat. Toate sunt plasate dibaci… pe capul aceleiaşi savuroase Ozana! Jardinierelor le stă bine în parcuri sau balcoane, şi nu străjuite de un breton retezat!
….Voi reveni şi voi zăbovi mai mult, sunt destule de zis. Acum doar zgârii un pic suprafaţa:
Alina Puşcaş, nu scapi! Mai uşor cu buclele alea că facem diabet. Eu ştiu bine că unele persoane publice au opinii ferme şi de multe ori eronate, despre imaginea proprie, DAR …. arta unui profesionist în beauty este aceea de a convinge într-o direcție sănatoasă şi de a corecta derapajele.

esca* Veşnicia s-a născut la sat spune scriitorul, eu spun: blondele s-au născut la Pro Tv. Oare ce se întâmplă acolo?!? Mai toate ştiristele sunt blonde, toate aceeaşi nuanţă, musai blond gălbejit! Oare stilistul care le vopsește  o fi având vreun stoc şi vrea musai să-l termine?!?  Ştiu, ştiu!! Bărbaţii iubesc blondele, DAR.. oare ele trebuie să facă și „piu , piu”?! Rămân cu întrebări şi dileme… pe care viața şi timpul le vor rezolva!

Femei de 10 pe Facebook