Campanii Frumusețe Sănătate

“Indiferent de vârstă, meritați să fiți frumoase, să arătați bine, să vă simțiți bine in pielea dumneavoastră!” – interviu cu femeia de afaceri ELENA FARCAȘ, managerul Centrului de slăbit ELGIS

 

Nu am încredere în nutriționiștii corpolenți, nici în stomatologii cu dantura stricată și nici în psihologii care au viața personală praf. Îmi place ca oamenii care îmi dau sfaturi, care îmi recomandă lucruri sau atitudini, să îmi câștige mai întâi încrederea. Să simt că respectă ei înșiși ceea ce mă sfătuiesc pe mine să fac, să mănânc, să execut. Pe interlocutoarea mea am studiat-o atent, înainte de a-i propune acest interviu. M-am documentat, descosând o prietenă comună – pe designera Eli Lăslean. Și abia după ce m-am convins că persoana recomandată mie este într-adevăr una “de 10” – și nu numai prin prisma afacerii despre care îmi va vorbi – i-am trimis setul de întrebări. Astăzi așadar vă voi face cunoștință cu ELENA FARCAȘ, o persoană admirabilă, o personalitate puternică, o ființă fermecătoare, care se alătură, iată, Campaniei noastre “Sănătoase și frumoase”, invitându-ne la CENTRUL DE SLĂBIT “ELGIS”  – un loc ce vine în ajutorul cititoarelor noastre cărora le pasă de felul cum arată și care și-au însușit definiția grăitoare, rostită de Michelangelo: “ Frumusetea reprezintă eliminarea surplusului.”

Marina Almășan : – Sunteți în primul rând o persoană care arată foarte bine. Cu …efort sau e forma dvs naturală? 

Elena Farcaș : – În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru invitația de a participa la acest interviu. Este o onoare și o oportunitate pentru noi de a transmite prin intermediul revistei Femeide10.ro un mesaj atât către cititoarele, cât și către cititorii dvs. Orice persoană este frumoasă în felul ei, dar oricât de generoasă a fost natura cu fiecare dintre noi, este foarte important să acordam o mare atenție aspectului fizic. De la o vârstă kilogramele încep să se instaleze aproape fără să ne dăm seama. Dacă neglijam cântarul o perioadă, pentru că pur și simplu nu dorim să ne confruntam cu realitatea, putem avea surprise chiar și în cateva săptămâni. Eu sunt o persoană care toată viața a avut probleme cu greutatea oscilantă, acele cateva kilograme în plus de care se scapă cel mai greu, dar care revin incredibil de repede. De aici și preocuparea permanentă pentru soluțiile eficiente de control al greutății și de drenaj pentru eliminarea lichidelor retente. Căutând soluții pentru mine, am ajuns să le ofer și altor peroane care sunt preocupate de aceeași problemă: kilogramele, abdomenul și celulita. Așadar, natura nu este tot timpul de partea mea, dar am găsit soluții la care apelez de câțiva ani buni, soluții care mă ajută să topesc grasimea localizată, să drenez limfa, să elimin surplusul de apă din tegumente, să obțin tonifiere. Trăim într-o epocă în care industria beauty a evoluat foarte mult. Tehnologia de ultima generație cu care lucrăm la Centrul Elgis vine în ajutorul nostru cu diferite tratamente faciale și corporale, astfel încât să putem arăta foarte bine la orice vârstă. Chiar este posibil. 

Marina Almășan : – Sună atât de promițător! Dar înainte de a vă ruga să nunanțați, am să vă întreb cât de important este  pentru o femeie, din punctul de vedere,  să arate bine și cât de mult impactează greutatea asupra “look”-ului? 

Elena Farcaș : – Orice femeie își doreste să arate întotdeauna bine, să aibă o piele netedă, catifelată, fără celulită. Evident, nu toate putem avea dimensiunile perfecțiunii 90 x 60 x 90 și nici nu e cazul să avem astfel de aspirații. Important este ca atunci când ne uităm în oglindă, să ne placă ceea ce vedem și să fim împăcate cu aspectul nostru fizic. Daca avem kilograme în plus sau dacă celulita este cea care ne dă bătăi de cap, atunci este foarte important să apelăm la cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală, cu rezultate vizibile chiar de la prima ședință. Greutatea are un impact pozitiv sau negativ asupra look-ului. Un lucru este sigur: cu cât ești mai suplă, cu atât arăți mai bine.

Marina Almășan : – Categoric! Așadar, de ce a apărut ELGIS? E doar o investiție menită să producă bani? 

Elena Farcaș : – Din punctul meu de vedere, dacă deschizi un astfel de centru doar pentru a produce bani, atunci afacerea este sortită eșecului. ELGIS a apărut în primul rând pentru a veni în sprijinul persoanelor care vor să fie mereu în formă. Noi propunem o abordare holistică a procesului de slăbire, prin aplicarea de terapii și proceduri performante, recunoscute la nivel mondial, proceduri pe care le recomandăm să fie efectuate împreună cu o dieta echilibrată, personalizată, în functie de nevoile și așteptările fiecărui client în parte. Centru nostru este dotat cu echipamente de ultimă generație din gama Sculptor, care are cea mai avansată tehnologie pentru slăbire și remodelare corporală. Echipamentele Sculptor sunt premiate în mod repetat la nivel mondial pentru eficiența lor. Terapia HIFU multifocal, 4 centimetri în minus, chiar de la prima ședință, nu este un mit, ci mai degrabă o realitate de care puteți beneficia dacă veți apela la serviciile Centrului ELGIS. După doar câteva ședințe, în funcție de gradul de celulită pe care il are fiecare client în parte, aspectul de coajă de portocală va disparea, iar pielea își va recăpăta aspectul frumos și sănătos.

Marina Almășan : – Ce recomandare le dați femeilor plinuțe, care nu au suficienta voință, pentru a ține cure de slăbire drastice? Este, oare, mai eficientă frecventarea unui astfel de centru, cum este cel pus pe picioare de dvs?

Elena Farcaș : – În primul rând vreau să vă spun ca dietele drastice nu sunt benefice pentru organism. Din acest motiv, noi nu le recomandăm. Trebuie să avem o dietă echilibrată. Evident, există diverși factori care determină acumularea kilogramelor în plus. Din acest motiv, este foarte important ca femeile sau bărbații mai plinuți să apeleze la un medic nutritionist, care în urma unor analize va determina cauza disfuncțiilor din organism și le va prescrie o dietă personalizată.  Procedurile pe care le recomandăm la Centrul ELGIS ii va ajuta pe clienții noștri să slăbească localizat, dar și în kilograme, prin aplicarea terapiilor de drenaj și saună uscată. Liposucția nechirurgicală cu HIMFU topește grăsimea definitiv. Lichidul gras obținut este drenat și trimis la consum. Consumul se realizează cu tehnologie performantă de stimulare musculară și infraroșu. Ședințele de lichefiere cu Himfu sunt urmate de drenaj limfatic, lifting corporal și terapii de consum prin activarea musculaturii. Lifting-ul corporal se realizează cu crio-radiofrecvență, iar drenajul limfatic se realizează cu dermocell/vibromatiq și presoterapie. Consumul lichidului gras se realizează prin biostimulare musculară și tunel cu infraroșu. Toate cele șase terapii sunt complementare și au ca obiectiv atât slăbirea în centimetri, cât și slăbirea în kilograme, prin schimbarea compoziției corporale.

Marina Almășan : – Apare un detaliu inedit, pe site-ul dvs: oferiți consiliere gratuită cu evaluare corporală. La ce anume se referă ea? 

Elena Farcaș : – Consilierea gratuită cu evaluare corporală oferită de centrului ELGIS se face cu ajutorul aparaturii performante de analiză corporală, prin scanare 3D. Asfel, clienții nostri vor afla care este  nivelul de grasime exterioară și viscerală, care este masa musculară a corpului, nivelul de hidratare, vârsta metabolică, rata metabolică de bază, circumferința taliei, mainilor și picioarelor, precum și alti indicatori importanți, absolut necesari pentru stabilirea unui plan de terapii cu HIMFU. La finalul ședinței de evaluare, fiecare client va primi un raport, precum și planul personalizat de slăbire în kilograme și centimetri.

Marina Almășan : – Ce profi este totul gândit! Și care sunt, concret, procedurile pe care le oferiți, în ce constau și care le sunt efectele? Există contraindicații? 

Elena Farcaș : – Liposucție Nechirurgicală cu Himfu –  implică scăderea masivă a cantității de grăsime localizată și grăsime viscerală, cu creșterea masei musculare și îmbunătățirea nivelului hidric. Lifting corporal & facial Crioradiofrecvență cu Sculptor – ridicăm pielea, țesuturile sunt netezite, iar celulita de până la gradul 4 este tratată.

Slăbirea localizată cu Laser Mitsubishi 2022  – Lipolaserul Zentisse, cu diode Mitsubishi, micșorează celulele grase, contribuie la eliminarea lichidelor retente, la reducerea circumferinței, fiind un tratament folosit în mod curent în protocoalele de slăbire în kilograme și în centimetri. Cel mai important și vizibil efect, chiar și după prima ședință, este reducerea aspectului de coajă de portocală.

Vibromatique este un aparat de vibromasaj excelent pentru tratamente anticelulitice. Inlocuiește cu succes și fără efort programele de aerobic sau de fitness.

Drenaj limfatic Dermocell – tratează celulita avansată, până la gradul 4, distruge macro și micronodulii celulitici și tratează ultra-rapid aspectul de coajă de portocală.

Electrostimulare – Slăbire rapidă în kilograme și centimetri. 45 de minute de electrostimulare activează toți centrii musculari, echivalează cu 6-8 ore de fitness neîntrerupt.

Daca vrei să pierzi 600 – 900 de calorii în doar 45 de minute, atunci acest lucru se poate realiza cu ajutorul Tunelului No Cellulite cu raze infraroșii.

Marina Almășan : –  Acești “4 cm în minus de la prima ședință” – am citit despre ei  pe site-ul dvs, în dreptul uneia dintre proceduri. E doar un “cârlig” publicitar?!?

Elena Farcaș : – Nu este un “carlig publicitar”, ci mai degrabă este o realitate pură. Ca să vă convingeți de eficiența procedurilor noastre, vă invităm la Centrul Elgis! 

Marina Almășan : – Vă mulțumesc, deja  ochetez cu această idee! Dar vreau să vă rog să precizați un detaliu important : există femei în vârstă, cu multe kilograme în plus, care și-ar dori foarte mult să slăbească, dar care au senzația că, la vârsta lor, nu se mai poate. Ce le spuneți, ce le oferiți? 

Elena Farcaș : – Indiferent de vârstă, meritați să fiți frumoase, să arătați bine, să vă simțiți bine in pielea dumneavoastră. Procedurile pe care le-am descris mai sus, în acest interviu, sunt recomandate pentru toate femeile și bărbații, indiferent de vârstă. 

Marina Almășan : – Multe femei își găsesc scuze de genul “Noi n-avem bani să mergem pe la saloane de frumusețe!”. Din nefericire, în multe cazuri acest lucru se adeverește. Dvs…luați “pielea de pe om”, sau doar kilogramele în exces?

Elena Farcaș : – La Centrul Elgis ”nu luăm pielea de pe om”, ci dimpotrivă, o facem să fie stralucitoare, netedă și sănătoasă. Avem prețuri foarte bune. Clienții pot plăti și în rate. Vă așteptăm, așadar,  cu drag.

Marina Almășan : – Atunci ar trebui să oferiți câteva detalii : concret, cum pot ajunge doamnele interesate, la Centrul dvs? 

Elena Farcaș : – Clienții pot lua legatura cu noi online, completând formularul de pe site-ul : https://elgis.ro/contact/, sau telefonic : 0722 696 843. Vor fi programați pentru o evaluare Gratuită, iar ulterior, se va elabora un set de proceduri personalizate, functie de nevoile fiecăruia. 

Marina Almășan : – În final, un îndemn pentru cititoarele noastre, din partea unei femei care nu numai că arată bine, dar își dorește să-și ajute și semenele. 

Elena Farcaș : – Dragile mele, vă îndemn să vă iubiți corpul și să-i acordați atenția de care merită, astfel încât atunci cand vă priviți în oglindă să fiți întotdeauna mulțumite. Nu uitați, la Centrul Elgis veți fi mereu răsfățate cu cele mai eficiente tratamente corporale. Vă doresc multă sănătate și vă așteptăm cu drag!