Copii și tineri

Incredibilele fotografii ale unor pui de oameni, în primele clipe de viață

„Pe vremea noastră”, cum se spune, începând de la o anumită vârstă, mamele nu-și vedeau bebelușii proaspăt „produși”, decât la câteva ore bune de la naștere. Iar de tați, nu mai vorbim! Trebuiau să aștepte cuminți orele de vizită la Maternitate, și abia apoi dădeau ochii cu rodul iubirii lor!
Vremurile acelea au ajuns demult amintiri. Acum tații nu numai că au posibilitatea să asiste la naștere, ba uneori, dacă reușesc să nu leșine, fac chiar și pe cameramanii, înregistrând momentul miraculos al ieșirii în lume al puiului de om. Chiar dacă mama e încă sub anestezie ( ne referim la operațiile cezariene), tatal e pe fază și asistă, cu emoție, la uluitorul eveniment. Fotografiile și video-urile, făcute în aceste momente, rămân unele dintre cele mai emoționante amintiri de familie ale oricărui cuplu.
Site-ul woman-rules.ru a publicat recent câteva fotografii inedite, imortalizând primele clipe de viață ale unor pui de oameni. Priviți-le, dragi, femei, și lăsați-vă năpădite de amintiri! Urmează, suntem siguri,  o emoționantă întoarcere în timp, pentru fiecare mamă dintre voi!

image

image

image

image

image

image

image

image

 

image

 

Etichete