Nutriție

Ieșim din pandemie și…încercăm să intrăm în rochițele de anul trecut!.😁 Slăbiți urgent cu acest ceai de țelină!

În curând restricțiile se ridică și se dă liber la plimbare. În plus, căldura de afară va expedia către șifoniere hainele groase, care ne mai mascau kilogramele în plus. Așa că, pe ultima sută de metri, lumea începe să se uite mai des în oglindă și să se…îngrozească! Așadar, reintră în actualitate curele de slăbire. Mai ales cele contr cronometru!
Toată lumea știe că legumele sunt foarte importante în curele de slăbire. Sunt o sursă importantă de vitamine, minerale, antioxidanți și alte substanțe esențiale care ajută la funcționarea optimă a organismului, la arderea grăsimilor și eliminarea toxinelor. Țelina este cel mai bun exemplu din categoria legumelor care ajută în procesul de slăbire.

Ceaiul de țelină este o băutură revigorantă, care poate fi consumat atât rece cât și fierbinte cu rezultate garantate în lupta cu kilogramele. Iată ce ingredente vă sunt necesare și cum se Ingrediente:

prepară:

 

3 tulpini de țelină
1 litru de apă
1 lămâie
1/2 linguriță de ghimbir ras

Modul de preparare:

Spălați țelina. Fierbeți 1 l de apă. Când fierbe apa, adăugați țelina tăiată. Reduceți focul și mai lăsați să fiarbă încă 5-10 minute. Adăugați ghimbirul cu 1-2 minute înainte de a stinge focul. Lăsați să se liniștească 10 minute, apoi adăugați zeama de la 1 lămâie.

Recomandări:

    • Beți o cană înainte de micul dejun.
    • Consumați restul băuturii pe parcursul zilei, fie înaintea meselor principale, fie între mese.
    • Se recomandă să consumați această băutură timp de 15 zile consecutiv, pauză următoarele 15 zile, apoi reluați ciclul.
    • Aceasta nu este o băutură miraculoasă. Succesul dietei voastre va depinde în primul rând de stilul de viață pentru care optați!