Femei de 10

Începe-ți ziua cu Meryl Streep!  

 

Celebra actriță americană de film, televiziune şi teatru,  Meryl Streep va împlini curând 71 de ani. Este cea mai nominalizată actriţă la premiile Oscar – 21 de nominalizări – trofeu pe care l-a câştigat de trei ori – şi este deţinătoarea a nu mai puţin de 31 de nominalizări la Golden Globe – la fel, fiind cea mai nominalizată actriţă din istorie – câştigând opt trofee.

În spatele strălucirii invidiate de o planetă întreagă, se ascunde o viață plină de obstacole, însă Meryl a găsit întotdeauna o cale de a depăși orice dificultate, păstrându-și mai totdeauna zâmbetul pe buze și trăgând învățăminte din fiecare experienţă. Pentru femeile de pretutindeni, Meryl Streep rămâne un exemplu : o femeie puternică, ce a știut să își urmeze drumul de succes și să se reinventeze de fiecare dată. Și nu de puține ori, Meryl a împărtășit, cu drag, celorlalte femei, gândurile sale , oferindu-le propriul exemplu de viață. 

    Iată câteva dintre acestea. Vă recomandăm să le citiți în fiecare dimineață. Vă vor însufleți întreaga zi! 

Nu voi mai răbda ceea ce insinuează cei din jur!  Asta pentru că am ajuns la o anumită etapă când mi se pare o prostie să-mi pierd timpul cu ceea ce nu-mi convine, mă deranjează sau mă face să sufăr. Voi spune STOP cinismului, criticii fără motiv sau oricărui alt lucru care îmi creează disconfort sufletesc. Nu mai vreau să fiu așa cum vor  cei care, de fapt,  nu mă plac, nu mai vreau să îi iubesc pe cei care nu mă iubesc, nu mai vreau să le zâmbesc celor care nu-mi vor întoarce zâmbetul.

Îi voi ignora total pe cei  care mă mint sau încearcă să mă manipuleze. M-am hotărât să nu mai trăiesc în falsitate, minciună, fățărnicie și laudă falsă.

Nu mă voi mai irosi,  luptând cu bârfele, pentru că urăsc conflictele și comparațiile. Lumea este compusă din lucruri total diferite și de multe ori aflate în contradicție, de aceea încerc să evit oamenii agresivi, care nu sunt capabili să se adapteze celor din jur. Urăsc trădarea și lipsa de încredere în prietenie.

Nu voi putea niciodată să am un limbaj comun cu cei care nu sunt în stare să facă un compliment sincer, să te încurajeze din suflet . În plus,nu-i suport pe cei care nu iubesc animalele.

Supraaprecierea mă înebunește! 

Și da, nu îi voi răbda pe cei care nu merită răbdarea mea.

imagine reprezentativă : nz.news.yahoo.com

Etichete

Publicitate