Diverse

În vârstă de 47 de ani, Cameron Diaz așteaptă primul său copil

Starul american si fostul fotomodel – am numit-o aici pe drăgălașa Cameron Diaz este însărcinată pentru prima oară în viață. Și nu are decât…47 de ani! “Cameron radiază, pur și simplu, de fericire” – observă o sursă, citată de National Enquirer.
Diaz și soțul său, muzicianul Benji Madden se străduiesc de multă vreme să devină părinți. Pe cale naturală n-au reușit și atunci s-au adresat unei clinici de specialitet. “Cameron se ocupă acum intens de amenajarea cuibușorului pentru viitorul venit, cumpără hăinuțe pentru copii și și-a cumpărat chiar și o carte : “ La ce să te aștepți, când… aștepți un copil” – informează sursa citată de publicația menționată mai sus.
O ajută, în această întreprindere, prietenele ei cu experiență în maternitate : Drew Barrymore și Nicole Richie ( care este măritată cu fratele geamăn al lui Benji).
Cariera lui Cameron Diaz , actriță care, la un moment dat, a făcut parte din categoria celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood, a început mai demult să apună. Practic, din 2014 ea a cam încetat să apară în filme. Anul trecut, actrița Selma Blair, care a jucat alături de Cameron în producția “The Sweetest Thing” , susținea că Diaz a terminat-o definitiv cu cinematografia. Ceva mai târziu a venit și replica vedetei, care a declarat că nu se pregătește deloc să iasă la pensie.
În trecut , Cameron a trăit câteva povești de dragoste cu actorii Mat Dillon si Jared Leto, cu solistul Justin Timberlake si cu baschetbalistul Alex Rodriguez ( cel care astăzi este logodnicul lui Jennifer Lopez). Ea a început să se întâlnească cu Benji – solistul trupei rock Good Charlotte – în anul 2014, iar pe 5 ianuarie 2015 cei doi s-au căsătorit.
Inainte de a apărea zvonurile privind sarcina actriței, presa tabloidă le-a vehiculat pe cele potrivit cărora cuplul s-ar fi pregătit să adopte o fetiță. După care Cameron a reușit să rămână însărcinată și lucrurile s-au rezolvat de la sine.
facty.ua