Ea și El

Iată cum arată un bărbat îndrăgostit!

Nu mă pot opri din admiraţie atunci când văd filmuleţe pe Facebook în care bărbatul nu se dă la o parte din a-şi exprima sentimentele faţă de partenera lui, de la cine romantice de Sf Valentin până la surprize dintre cele mai nebănuite.

Iată 5 indicii care arată că partenerul tău te iubeşte.

1 – Te respectă
Respectul stă la baza oricărei relaţii. Dacă bărbatul nu îşi respectă femeia de lângă el, dacă o tratează doar ca pe un obiect de îndeplinire a fanteziilor sale – cu siguranţă nu o iubeşte. Poate fi atras de ea, dar cu siguranţă nu o iubeşte.  

2 – Este sincer
Pentru a impresiona, un bărbat poate spune exact ce îşi doreşte o femeie să audă pentru a părea “bărbatul perfect”. Dar un bărbat care iubeşte sincer nu va face niciodată acest lucru. Nu va juca acest rol doar pentru a te atrage în patul lui.

slism.com3 – Îşi aduce aminte care sunt lucrurile importante pentru tine 

Când un bărbat este îndrăgostit, aspectele cheie despre iubita lui nu îi scapă niciodată. El ştie cum îi place cafeaua sau care este cântecul ei preferat. Bineînţeles că îşi aminteşte de ziua ei de naştere şi de aniversarea cuplului.

4 – Încearcă să fie mai bun 
Un bărbat îndrăgostit va încerca, în permanenţă să devină un om mai bun. Şi asta pentru că ştie că partenera lui merită mai mult.

5 – Va lupta
Singura femeie pentru care un bărbat va lupta este cea pe care o iubeşte. El ştie că dragostea adevărată nu este uşor de înlocuit iar dacă îşi lasă jumătatea să plece, nu va mai găsi altă femeie ca ea. Aşadar, va lupta să o păstreze.

Sursa: superhv.com
Foto: slism.com

Uscatoare rufe