Copii și tineri

Iată cum arată acum unica fiică a lui Michael Jackson!

 

Michael Jackson nu mai e demult printre noi, însă reascultarea melodiilor sale ne produce aceeași bucurie. Megastarul american care a stârnit adevărate isterii în rândul fanilor săi, a impresionat omenirea prin hiturile sale, prin mișcarea scenică de neegalat și mai ales prin grandoarea show-urilor. Aceste lucruri nu se vor uita.img_3013
Știți, cu siguranță, că, în afara moștenirii artistice binecunoscute, în urma lui Michael au rămas și copiii lui extrem de talentați. 3 , la număr!
Fiul cel mare Prince și unica fiică Paris sunt copiii aduși pe lume de cea de-a doua soție a regelui muzicii pop, Debbie Rowe. Acum moștenitorii săi au 19 și respectiv 18 ani. Iar cel de-al doilea fiu, Prince Michael II ( Blanket, cum îl alintă presa) a fost născut de o mamă surogat. Iată-i pe cei trei, cum arată astăzi:

img_3014
Din păcate, lumea știe foarte puține lucruri despre ei, întrucât Michael nu a dorit nici în ruptul capului ca fețele copiilor săi să fie cunoscute, din acest motiv, la evenimentele mondene și în locurile publice ei erau nevoiți să poarte măști!

img_3015
Cea mai cunoscută dintre cei trei copiii ai megastarului este Paris Jackson. Și nu este deloc de mirare, căci nașii săi de botez nu sunt nimeni alții decât actorii Macaulay Culkin și Elisabeth Taylor!

img_3022

 

Paris și frații săi au crescut sub atenta îndrumare a părintelui lor. După divorțul de soția sa, Michael a primit custodie deplină asupra copiilor săi. Se mai spune că starul pop era topit după cei mici.

Paris a apărut pentru prima oară “descoperită” în fața publicului, în anul 2009, când a rostit un cuvânt de rămas bun la înmormântarea tatălui său.

img_3018

După moartea lui Michael, copiii i-au fost încredințați mamei acestuia, Katherine Jackson.

Este inutil să vă spunem că fiica lui Michael este o adevărată frumusețe. Ea își construiește o carieră de fotomodel și actriță, duce o viață extrem de activă si călătorește foarte mult. În anul 2012 a acceptat chiar să apară în renumitul show al lui Oprah, unde și-a povestit pe îndelete viața.

img_3021

Ca și tatăl său, Paris se dă în vânt după experimentele ce au în centrul atenției aspectul său exterior. Nu, nu, operații estetice încă nu și-a făcut, metodele sale nu sunt încă într-atât de radicale. Ci, pur și simplu, a făcut repetate schimbări de look, și de fiecare dată a arătat foarte bine.img_3023

img_3024

img_3025

 

În anul 2015 a început să iasă împreună cu fotbalistul Chester Castello, de care s-a despărțit însă după niciun an.

img_3026

În prezent, domnișoara călătorește prin jurul lumii împreună cu prietenul său de acum, împărtășindu-și cu bucurie impresiile pe contul său de pe Instagram.


img_3027Nu se știe cum stau lucrurile în cadrul cuplului, însă Paris pare a fi foarte fericită. Și chiar dacă se spune că, la umbra marilor arbori nu crește iarba, noi sperăm ca Paris să aibă parte de aceleași reușite în viață, ca și genialul său tată.

Sursa: vkontakte.ru

Uscatoare rufe