Frumusețe

Gwyneth Paltrow a lansat lumânările cu aromă de vagin

 

Starul hollywoodian Gwyneth Paltrow este binecunoscută ca fiind o vedetă extrem de excentrică. Ea nu se jenează niciodată de subiectele tabu, îndeosebi de cele intime, ba chiar participă cu entuziasm la realizarea unor reclame la diverse produse care au legătură cu igiena intimă, cum ar fi : băile cu abur pentru vagin, pietricelele din jad pentru întarirea musculaturii din zonele intime. Recent, diva a lansat lumânările intitulate “Acestea miros precum vaginul meu”.

Totul a început de la o glumă. Dupa cum declară vedeta, ea a mirosit, intr-o bună zi, o aromă produsă de creatorul de parfumuri Douglas Little și a exclamat : “ O! Miroase exact ca vaginul meu!” .
Probabil c așa s-a și întâmplat, în realitate, dar ne întrebăm noi, de ce să lansezi pe piață un produs cu această denumire?!?
Paltrow si-a asigurat fanii că , împreună cu celebrul creator de parfumuri, a realizat un parfum cu un miros deosebit, sexy și inedit. Are tentă de geraniu, bergamotă , citrice, cedru în combinație cu trandafir de damasc și semințe de ambrette. Ne îndoim că așa miroase vaginul cunoscutei actrițe, însă nu-i putem contesta simțul umorului. Îți trebuie, nu-i așa?ceva umor, ca să pui un astfel de nume unui produs de pe piață?

O astfel de lumânare costa 75 de dolari și, poate n-om să vă vină să credeți, dar prima “tranșă” s-a epuizat deja!
…voi ați fi cumpărat o astfel de lumânare? 😂😂😂

Sursa : soulpost.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.