Ea și El

Greșelile pe care bărbații nu ni le iartă, iar noi continuăm să le facem

 

Nu, e clar că bărbații greșesc mai mult decât noi, dar nici noi nu suntem perfecte! Greșim și “pe cont propriu”, dar facem și greșeli în cadrul relațiilor în care suntem implicate. Iată , bunăoară, la ce ar trebui să fim mult mai atente în relațiile cu partenerii de viață,  dacă  vrem să fim scutite de multe neplăceri! 

  1. Le oferim mult prea mult.

Ce e rău în asta? Păi, simplu :  dacă ne dedicăm sută la sută partenerului, nevoile noastre rămân nerezolvate. Intr-o relație, partenerii trebuie să aibă drepturi egale, de aceea nu trebuie niciodată să ne “supunem” întru totul soțului nostru. Fiecare din noi are dreptul să se bucure de relație, completându-ne reciproc. 

2. Îi  iertăm de fiecare data, prea ușor.

Atunci cand un om greșește, el trebuie să recunoască, să-și asume greșeala, să-și ceară iertare pentru ea și să primească această iertare. Dar regula asta nu functioneaza intotdeauna. Dacă aceeași greșeala se repetă, e semn rău : înseamnă că partenerul nu dă doi bani pe noi! În plus, s-a obișnuit ca să fie mereu iertat. 

3. Suntem non-stop împreuna

Teoretic, nu e rău. E chiar bine,  dacă ne face plăcere să fi  mereu împreună. Dar fiecare din noi trebuie sa aibă timp și pentru sine. Altfel, la un moment dat, dragostea poate deveni sufocantă.

Sursa foto : ivi.ru
 

Sursa : cluber.com.ua