banner marshal garden
Ea și El

Dacă ai de gând să iubești, iubește din toată inima!

Dacă ai de gând să iubești, iubește din tot sufletul. Spune-i ”te iubesc” persoanei dragi. Privește-o în ochi. Sărut-o pasional. Nu te gândi la ce va fi sau dacă lucrurile vor evolua. Nu te întreba dacă și el simte același lucru. Nu-ți fie teamă! Iubește, pur și simplu!

Dacă ai de gând să iubești, iubește ca și cum mâine nu există. Ca și cum aceste momente este tot ce aveți. Ca și cum persoana pe care o iubiți este cel mai frumos lucru care vi s-a întâmplat în viață.

Dacă ai de gând să iubești, iubește ca și cum nimeni altcineva nu există. Ca și cum nu ai fi completă fără acea persoană. Ca și cum nimic nu este la fel fără zâmbetul, atingerea sau bucuria acelei persoane. Iubește ca și cum nici nu ai existat înaintea acestei iubiri.

Dacă ai de gând să iubești, iubește ca și cum nu ai fi suferit niciodată. Ca și cum nu ai avut niciodată sufletul rupt în mii de bucăți. Ca și cum nu ai fi văzut niciodată cum se destramă o relație.

Dacă ai de gând să iubești, iubește cu pasiune. Oferă-i persoanei iubite, inima ta. Oferă-i mâna, sufletul, zâmbetul tău… Oferă-i tot ce ai. Arată-i cine ești cu adevărat.

Dacă ai de gând să iubești, iubește cu entuziasm. Poartă-te frumos și asigură-te că persoana pe care o iubești știe că se poate baza pe tine, la nevoie. Arată-i cât de mult înseamnă pentru tine.

Dacă ai de gând să iubești, iubește cu toată ființa ta. Iubirea este tot ce ai mai de preț. Chiar dacă lumea încearcă să te oprească, iubește. Demonstrează-ți iubirea prin alegerile tale, prin vorbe și prin fapte.

Dacă ai de gând să iubești, iubește pe de-a-ntregul. Nu te teme de angajamente. Nu iubi cu jumătăți de măsură. Nu îți irosi timpul oferind doar bucăți mici din tine. Nu pierde ceea ce ai putea avea, victimizându-te.

Iubirea poate fi miraculoasă și te poate transforma radical dacă iubești sincer. Dacă nu ești într-o relație sau căsătorită poți binecuvânta un prieten sau un membru al familiei cu iubirea ta. Dacă iubești, iubește, pur și simplu, fără bariere, fără rețineri.

Doar iubește, iubește și iubește. Și nu te opri niciodată.

Sursa: seizepositivity.com

Etichete

Femei de 10 pe Facebook