Timp liber

Gingașa și tandra mea fiară…

Nu, nu este vorba de niciuna de iubirile mele, nici trecute, nici prezente, nici viitoare….Ba da! E vorba, totuși, de o iubire, de o altfel de iubire, o iubire ce îmbracă o melodie dragă mie, atât de dragă, încât ori de câte ori o ascult, simt cum ochii mi se mijesc, iar sufleltul îmi este inundat de o ascunsă căldură, adunând în ea toată dragostea de care este capabil…
Valsul ce dă culoare peliculei cinematografice “Gingașa și tandra mea fiară” a fost numit de către UNESCO, una din cele 4 capodopere muzicale ale secolului XX. Însuși președintele Statelor Unite, Ronald Reagan l-a calificat ca fiind cel mai frumos vals al secolului. Autorul său nu este american. Nici urmaș al maeștrilor austrieci ai valsului planetar. Și nici reprezentantul vreuneia din țările “cu ștaif” ale planetei. Este românul Eugen Doga,un om pe cât de modest, pe atât de valoros, cunoscut nouă ca autor al coloanei sonore a celebrelor filme “Șatra”, “Lăutarii”, “Maria Mirabela”, compozitor a cărui muzică răsună în cele mai importante săli de concerte din lume, aducând la numitorul comun al dragostei de frumos sufletele ascultatorilor de pe meridianele globului.
La ceas de seară, vă invit la vals. Faceți precum mine : mijiți ochii, deschideți sufletul și lăsați-vă pătrunși de dumnezeiasca muzică a lui Eugen Doga!

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Superb! Multumesc!
    Eugen Doga, un muzician complet si complex, extrem de amabil, modest si iubitor de oameni!
    Recitalul lui din Parcul Titan(vara 2016) a fost un regal, oferit unui public numeros, dornic de frumos!!!

Publicitate